M-Tronic: hladni zagon, topli zagon – vedno uspešen zagon.

Motorna žaga STIHL MS 362 C-M

Nova motorna žaga STIHL MS 362 C-M zagotavlja profesionalnim uporabnikom optimalno delo od samega začetka. Ne glede na to, ali žago ravnokar zaganjate, z njo delate že dalj časa ali jo po kratkem premoru ponovno vklopite. Sistem M-Tronic v vsakem obratovalnem stanju elektronsko in natančno regulira čas vžiga in doziranje goriva, in sicer ob upoštevanju zunanjih pogojev, kot so temperatura, nadmorska višina in kakovost goriva. Tako se lahko v celoti posvetite delu in začnete takoj delati s polno paro pri podiranju, obvejevanju ali razžagovanju.

Tehnologija M-Tronic

Jedro tehnologije M-Tronic predstavljajo krmilnik z mikroprocesorjem, elektronsko zaznavanje temperature in modul za vžig. Mikroprocesor tvori »možgane« sistema M-Tronic. K njemu stekajo pomembne informacije glede stanja naprave. Rezultat: z elektronskim in natančnim doziranjem goriva glede na obratovalno stanje in zunanjih pogojev boste vedno delali z optimalno močjo motorja. Pri tem boste prihranili čas in delali manj naporno, saj ročno nastavljanje uplinjača ni potrebno.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.