Za profesionalno nego dreves: motorna žaga STIHL MS 150 TC-E

Motorna žaga STIHL MS 150 TC-E je obvezen pripomoček pri profesionalni negi drevja. Je najlažja motorna žaga STIHL in zagotovi neprekosljivo natančnost pri žaganju. Zato se obrezovanje sadnega drevja ali redčenje krošenj opravita brez večjega napora. Za vse tiste, ki mislijo korak naprej: z motorno žago STIHL MS 150 TC-E boste prihranili svojo moč, pa tudi gorivo.

Prosimo upoštevajte: Žage za nego dreves so posebej zasnovane za delo v krošnji, zato jih lahko uporabljajo izključno za to usposobljeni uporabniki.

 

 • Prednosti za uporabnika

  Prednosti za uporabnika

  Tako lahka in natančna kot še nikoli doslej. Tako zanesljiva kot vedno. Motorna žaga MS 150 TC-E vam bo olajšala vaše delo. Premišljeni dodatki pa vam bodo olajšali odločitev za nakup!
   
 • Oprema

  Oprema

  Nova motorna žaga STIHL MS 150 TC-E vam bo olajšala vaše delo. Zdaj s še lažjo opremo. Tukaj boste izvedeli več o ponudbi opreme.
   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.