Več žaganja. Daljše delo.

Diamantne verige 36 GBE in 36 GBM

Žaga za razrez kamna STIHL zdaj prepriča z LowStretch verigami 36 GBM in 36 GBE. Zaradi posebnega premaza kovic in pogonskih členov se diamantne verige zelo malo raztezajo. Posebna večslojna sestava materiala zmanjša tudi obrabo. Tako so delovni intervali daljši, stroški pa manjši. STIHL je razvil dve vrsti verig: verige 36 GBM so primerne za beton in trde kamnine, cenovno ugodnejše verige 36 GBE pa so primerne za gradbeni material, npr. opeko in apneni peščenec. 

Prednosti

 

 • Manjše raztezanje

  Manjše raztezanje

  Zaradi posebnega premaza kovic in pogonskih členov se verige zelo malo raztezajo. To pomeni, več žaganja in daljši delovni intervali, preden je treba verigo ponovno napenjati. Posebna večslojna sestava materiala verig poskrbi, da je zunanjost trša od notranjosti. Tako je površinski sloj trši od koščkov žaganega materiala. S tem prihaja do manjše obrabe pri žaganju. Kljub temu so verige zaradi lastnosti notranjega materiala še vedno prožne. K zmanjšanju obrabe pripomorejo tudi štiri dodatne splakovalne izvrtine na meču Rollomatic G.
   
 • Primerne za različne delovne akcije

  Primerne za različne delovne akcije

  Diamantne verige 36 GBE so osnovne verige za hitro in mirno mokro rezanje abrazivnih gradbenih materialov, kot sta opeka in apneni peščenec, z zelo malo vibracijami. Na vsakem drugem pogonskem členu je navarjen diamantni segment.

  Diamantne verige 36 GBM so verige za hitro in mirno mokro rezanje betona, armiranega betona in trdih kamnin, z zelo malo vibracijami. Na vsakem pogonskem členu je diamantni segment.

   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.