Veriga iz trdine Rapid Duro 3

Pripravljena na najzahtevnejše naloge

Nova veriga iz trdine .325" Rapid Duro 3 ponuja številne prednosti. Nekatere med njimi navajamo tukaj.

 

 

 

 

   

Dalj časa ostri

Zaradi trdine ostanejo rezalni zobje verige Rapid Duro 3 brez ostrenja tudi do deset-krat dlje ostri in so znatno obstojnejši. Predvsem pri večjih obremenitvah, npr. pri žaganju nečistega lesa.

Značilno obarvani

Zlata barva zob nastane s posebnim termičnim postopkom.

Manjši povratni udarec

Pogonski člen pred vsakim rezalnim zobom poskrbi za mirnejši tek ter zmanjšano stopnjo povratnih udarcev.

Določena smer

Puščice na povezovalnih členih označujejo smer teka.

Nizka stopnja vibracij

Poševnina na spodnjem delu zoba omogoča blažilen odklon rezalnih zob med žaganjem in s tem do 30 odstotkov manj vibracij v primerjavi z drugimi verigami.

Izboljšan sistem za mazanje STIHL Oilomatic

Oljni kanalčki v pogonskih členih prenesejo olje za mazanje verige do členov verige. Vdolbine v pogonskih členih pa poskrbijo za 10-odstotno izboljšanje mazanja. S tem se podaljša življenjska doba verig.

  •  Edinstvena kakovost razvoja: STIHL poleg motorjev sam izdeluje tudi verige in meče. Tako je zagotovljeno, da so vse tri komponente motornih žag vedno optimalno usklajene.
  • Najvišja kakovost izdelave: naše verige so izdelane s švicarsko natančnostjo v Stihlovi tovarni v Wilu (Švica). Izdelujejo se na posebnih strojih, ki jih je STIHL sam razvil in izdelal.
  • Vrhunske pri žaganju: verige STIHL ne prepričajo samo na motornih žagah podjetja STIHL, temveč tudi na motornih žagah ostalih proizvajalcev.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.