Novi profesionalni rezalniki za živo mejo STIHL

Trimanje. Obrezovanje. Napredovanje.

Nova serija profesionalnih rezalnikov za živo mejo STIHL HS 82 R/T in STIHL HS 87 R je specializirana za trimanje (izvedba T) in obrezovanje (izvedba R). Tako bodo profesionalni uporabniki dosegli popoln rezultat pri negi grmičevja in živih mej. Ko je zahtevano natančno delo, pa tudi, ko je treba obrezati divje goščavje.

 

Trimanje

Za popoln in natančen rezultat: za natančno oblikovanje in obrezovanje živih mej in grmičevja je primerna serija rezalnikov STIHL HS 82 v izvedbi T. Veliko število gibov ter nižji zobje z majhnim medsebojnim razmakom zagotavljajo zelo natančen in čist rez.

 

Obrezovanje

Moč za trdovratno grmičevje: izjemno moč za obrezovanje ponujata seriji rezalnikov STIHL HS 82 in HS 87 v izvedbi R. Manjše število gibov z večjo rezalno močjo, višji zobje in večji razmaki med njimi omogočajo hitro in preprosto obrezovanje in odstranjevanje divjega goščavja.

 

Prednosti

Izjemen rezalni učinek in odlična kakovost pri udobnem upravljanju. Tako vam živa meja ne bo zrasla »čez glavo«.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.