Preprost zagon

Z lahkim modelom STIHL HS 46, ki je najlažji bencinski rezalnik za živo mejo z obojestransko rezalno garnituro, bo obrezovanje žive meje okoli hiše in na vrtu nadvse preprosto. Ne glede na to, ali občasno urejate živo mejo na svojem vrtu ali to delo opravljate kot profesionalec, npr. hišnik, vrtnar ali kmetovalec – novi, lahki rezalniki za živo mejo STIHL so najboljša odločitev za udobno in nenaporno delo.


Enoročno upravljanje s tipko za zaustavitev

Ena ročica, štiri funkcije: novo enoročno upravljanje vsebuje čok, plin za zagon, delovni položaj in funkcijo zaustavitve, kar predstavlja novost pri bencinskih rezalnikih za živo mejo. Dodatna novost: tipka za zaustavitev pri enoročnem upravljanju. Če jo premaknete, preskoči gred nazaj v delovni položaj. Napravo je mogoče takoj ponovno zagnati. Neuspešen zagon je preteklost.

 

STIHL ErgoStart

Komfortni modeli HS 46 C-E in HS 56 C-E so opremljeni s sistemom STIHL ErgoStart. Sistem poskrbi za udoben zagon brez napora. Četudi zagonsko vrvico povlečete počasi, se motor takoj zažene.

 

 

Ročna črpalka za gorivo

S pritiskom palca dovedete gorivo v uplinjač. To znatno zmanjša število zagonskih potegov pri zagonu po daljšem mirovanju naprave.

  
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.