Zmogljivi bencinski rezalniki za živo mejo

Lahki in učinkoviti

Bencinski rezalniki za živo mejo vas ne bodo prepričali samo v parku in pri negi krajine, temveč tudi pri delu okoli hiše. Poleg tega so robustni, lahki in se udobno upravljajo. Primerni so predvsem za obrezovanje zelo dolgih, visokih in razraščenih živih mej.

 

 

 

 

 

Vrtljivi multifunkcionalni ročaj

Vrtljivi ročaj omogoča optimalen oprijem pri vsaki uporabi — za preprosto in zanesljivo upravljanje.

 

 

Lahka gradnja brez kompromisov

Zasnovana posebej za lahke rezalnike za živo mejo, s kompaktnim motorjem in menjalnikom.

 

 

Premišljena oblika nožev

Oblika nožev in posebno gonilo za trimanje oz. obrezovanje zagotavljata najboljši učinek reza.

 

 

Trpežni zračni filter

Poskrbi za dolge delovne intervale med čiščenjem in zanesljivo zaščito pogona.

 

 

Sistem proti vibracijam STIHL

Natančno izračunani blažilni elementi ublažijo vibracije motorja na najmanjšo možno stopnjo in omogočijo manj naporno delo.

 

 

Prednosti bencinskih rezalnikov za živo mejo

  • Zmogljivost: nova tehnika poskrbi za zmogljiv pogon z majhno stopnjo obrabe, trpežno zasnovo in izredno učinkovitostjo.
  • Mobilnost: naprave nimajo kablov, kar omogoča neomejeno svobodo pri gibanju.
  • Udobno delo: rezalniki za živo mejo STIHL so na voljo v različnih dolžinah reza in izvedbah, npr. kot komfortna izvedba (C) z ErgoStartom (E).
  • Obojestranski noži: rezalniki za živo mejo STIHL HS 81 R/T z obojestranskimi noži v izvedbi za obrezovanje ali trimanje odlično režejo v navpičnem in vodoravnem položaju. Z uporabo obeh strani nožev omogočajo optimalen rez tudi v kotih.
  • Model HS 86 R z enostranskimi noži: rezalniki za živo mejo STIHL HS 86 R so zaradi posebne izvedbe z enostransko rezalno garnituro primerni predvsem za vodoravno obrezovanje v isti višini. Zaradi enostranskih nožev je model HS 86 R nekoliko lažji od modela STIHL HS 81 R/T z obojestranskimi noži.

 

Rezalniki za živo mejo za trimanje ali obrezovanje

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.