Udobno upravljanje

Zmogljiv

Zasnovan za tla: nov vrtalni stroj za vrtanje lukenj v zemljo STIHL BT 130 se zaradi zmogljivega motorja 4-MIX® hitro in brez težav poglobi globoko v zemljo in pri tem porabi zelo malo goriva. Prepričal vas bo ročaj z blažilnikom vibracij, ki skupaj z multifunkcionalnim ročajem, veliko naslonsko blazino in enkratno zavoro svedra QuickStop omogoča udobno upravljanje. S strojem BT 130 boste učinkovito delali luknje za npr. ograje, sadike in točkovne temelje.

 

Multifunkcionalni ročaj

Vsi upravljalni elementi za krmiljenje motorja so integrirani v levi ročaj in omogočajo upravljanje vrtalnega stroja s pritiskom prsta. Tako ostane roka vedno v delovnem položaju.

 

Ročaj z blažilnikom vibracij

Varna pritrditev: ročaj z blažilnikom vibracij poskrbi za znatno zmanjšanje vibracij. Tako je delo manj naporno, predvsem pri dolgih delovnih akcijah pri sajenju in vrtanju v zemljo.

 

Velika naslonska blazina

Ne bo vas razočarala: velika naslonska blazina se med vrtanjem prisloni na telo ali nogo. Z njo se vrtalni stroj vodi mirno in natančno.

 

Različni svedri

STIHL ponuja različne svedre za različne naloge. Tako ste pripravljeni na vsako opravilo.


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.