Brusilno-rezalni stroj STIHL TS 500i

Brusilno-rezalni stroj STIHL TS 500i z elektronsko krmiljenim vbrizgavanjem ne postavlja nova merila samo pri tehnologiji motorjev. Je vrhunski izdelek brez primere. Zaradi revolucionarne in napredne tehnologije je nepogrešljiv pomočnik v gradbeništvu. Naj gre za visoke ali nizke gradnje ali gradnjo cest, z brusilno-rezalnim strojem STIHL TS 500i bo delo vedno lažje. Z njim boste brez težav rezali beton, jeklene nosilce ali asfalt. Zaradi izjemno udobnega zagona, optimalne moči motorja in popolnega upravljanja je to idealno delovno orodje. Vendar ponuja še več: z njim boste delali učinkovito, saj je zaradi usmerjene diagnoze servisiranje zelo hitro.

 

 • Prednosti uporabnika

  Prednosti uporabnika

  Vsak gradbeni delavec ve, kaj je pri vsakodnevnem delu pomembno, in sicer čim hitreje in kakovostno opraviti svoje delo. Brusilno-rezalni stroj STIHL TS 500i s sistemom STIHL Injection je za ta namen najbolj zanesljivo orodje.
   
 • Več o opremi

  Več o opremi

  Brusilno-rezalni stroj TS 500i kombinira natančnost, učinkovitost ter udobje s sodobno tehnologijo. Tako se delavec lahko osredotoči na bistvo, to je delo.
   
 • Elektronsko krmiljeno vbrizgavanje STIHL Injection

  Elektronsko krmiljeno vbrizgavanje STIHL Injection

  Avtomatska prilagoditev motorja z elektronsko krmiljenim vbrizgavanjem zagotavlja odličen razvoj moči ob vsakem opravilu in vsakem času.
   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.