Preverjena tehnika

Združuje najnovejše s preverjenim

 

Pri rezanju betona, kamna ali kovine tudi profesionalni uporabniki dosežejo meje svojih sposobnosti. Prav zato so nujne zanesljive naprave, kot so brusilno-rezalni stroji STIHL. Svoje prednosti pokažejo predvsem v zahtevnejših pogojih, saj so zasnovani za zahtevno delo na cestišču, gradbišču ali pri reševalnih akcijah.

 


Motor 2-MIX s sistemom STIHL Injection

Motor STIHL 2-MIX s sistemom STIHL Injection ima prvo elektronsko krmiljenje vbrizgavanja na svetu, ki vedno ob pravem trenutku zagotovi optimalno količino goriva za zgorevalni prostor. Rezultat je motor, ki postavlja nova merila: večja moč pri manjših emisijah in visok vrtilni moment pri vsakem številu vrtljajev.

 

Elektronsko krmiljenje vode

Elektronsko krmiljenje vode se uravnava prek inteligentnega krmilnika sistema STIHL Injection. Tako s pritiskom tipke poskrbite za optimalno vezanje prahu. Krmiljenje vode omogoča natančno doziranje dotoka vode – preprosto s pritiskom tipk plus/minus. Mokro rezanje je udobnejše, učinkovitejše in varnejše.

 

Trpežni zračni filter s ciklonskim čiščenjem

Trpežni zračni filter s ciklonskim čiščenjem podaljša življenjsko dobo filtra tudi do enega leta. Prav tako odpade redno čiščenje filtra. Poleg tega omogoča zelo dolge intervale med servisiranji in poskrbi za trajno optimalno moč motorja.

 

ElastoStart Plus

ElastoStart Plus olajša zagon naprave. Ta posebni ročaj zagonske vrvice poskrbi za enakomerni zagon brez konic moči. Integrirani blažilni element zmanjša silo, ki je potrebna za zagon. Odporna vrvica poskrbi dolgoročno za udobno zaganjanje naprave.

 

Polavtomatsko napenjanje jermena

Lažje dodatno napenjanje podaljša življenjsko dobo jermenov in ležajev. S tem sem skrajšajo časi servisiranja in znižajo obratovalni stroški.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.