Brusilno-rezalni stroji STIHL TS 440

Namenjeni rezanju v omejenem prostoru

Model TS 440 ima razširjeno nastavitev zaščite in omogoča boljši dostop do območij rezanja, npr. v spodnjem delu cevi, zidov ter v kotih. Razširjeno nastavitev zaščite omogoča uporaba zavore brusilno-rezalne plošče STIHL QuickStop, ki deluje s pomočjo senzorjev. Brusilno-rezalni stroj TS 440 je prvi takšen stroj na svetu, ki ima zavoro brusilno-rezalne plošče s senzorji. Poleg tega je opremljen s preverjenimi tehničnimi dodatki. S tem je stroj idealna izbira za rezanje na težko dostopnih mestih, uporabljate pa ga lahko tudi za običajna opravila na gradbišču.


Prednosti


Zavora brusilno-rezalne plošče STIHL QuickStop

Model TS 440 je kot prvi brusilno-rezalni stroj na svetu opremljen s tehnologijo s senzorji, ki ob zadostno močnem povratnem udarcu v kančku sekunde zaustavi brusilno-rezalno ploščo. Tehnologija pomaga uporabniku pri delu in omogoča delo z razširjeno nastavitvijo zaščite.


Razširjena nastavitev zaščite

Zaščito brusilno-rezalne plošče lahko nastavite tako, da je brusilno-rezalna plošča modela TS 440 dostopna tudi v zgornjem delu. S tem se znatno olajša vodenje pri rezanju na spodnji strani cevi, kotov in zidov, pa tudi delo v omejenih prostorskih razmerah je lažje.


Izjemna moč

Zaradi dvostopenjskega jermenskega pogona prenaša model TS 440 zelo visok navor na brusilno-rezalno ploščo. Takšna moč zmanjša tveganja, da bi se stroj pri hitrejšem premikanju zagozdil. Upravljavec lahko močneje pritiska, pri tem pa ohrani čist rez in neprekinjeno delo.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.