Ena naprava, številne prednosti.

Nove robotske kosilnice iMow MI 4 MI 6

V današnjih časih je prost čas cenjena dobrina. Zato vi določite, kdaj vaš iMow kosi. Udobno ga programirajte in pustite, da pokosi trato, takrat ko ste na poti ali spite. To pomeni, da bo vaša trata na voljo takrat, ko to želite. Vi pa  uživajte v svojem prostem času.

 
Dinamičen načrt za košnjo
Vaš iMow ne kosi samo po lastnem načrtu za košnjo, temveč se tudi znotraj določenega časovnega okna – t. i. aktivnega časa – odloči, ali bo prekinjen postopek košnje nadaljeval ob poznejšem času. Če ob lepem poletnemu dnevu dežuje, iMow prekine košnjo in pozneje nadomesti izgubljeni čas. Če dežuje dalj časa, lahko senzor za dež izklopite, ali robotsko kosilnico pustite v polnilni postaji, dokler se ne začne naslednji aktivni čas.

Za dobre medsosedske odnose
Nad vašim nakupom bo navdušen tudi sosed: območje košnje določa omejitvena žica, ki oddaja signal brez interference. To pomeni, da ne moti drugih signalov, npr. signala druge robotske kosilnice od soseda. Tako je zagotovljeno brezhibno delovanje. Nadvse inteligentno! In ker dela iMow zelo tiho, ste lahko vi in vaši sosedi pomirjeni.

Vedno pripravljen!
iMow je opremljen z različnimi senzorji:  takoj ko ga poskusi nekdo dvigniti ali ko se ga močneje dotakne, se zaustavi. Poleg tega lahko nastavite, da ga lahko upravljate po vnosu kode PIN – s tem je kraja nesmiselna. Lahko ste torej pomirjeni!

Inteligentni sistem polnjenja
Če mora iMow pokositi večjo površino in nima veliko časa pred naslednjim aktivnim časom, se polni hitreje. Če ima še vso noč pred seboj, se polni počasneje in s tem varčnejše, kar podaljša življenjsko dobo baterije. S tem boste razveselili okolje, pa tudi svojo denarnico.

Nož z dvostranskim rezilom
Robusten nož za mulčenje ostane zelo dolgo oster. Ob vsaki zaustavitvi motorja se smer vrtenja samodejno spremeni, kar zagotavlja enakomerno obrabo. Ko ga bo pa treba menjati, lahko to storite brez orodja. Nadvse preprosto. Lahko bi rekli celo genialno.

Dinamična hitrost
iMow samodejno razlikuje med območji z gostejšo in manj gostejšo travo – pri visoki in gosti travi prilagodi hitrost košnje. Tudi na to smo mislili.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.