Kosilnice VIKING

Naprave za učinkovito delo

 

Poiščite kosilnico, ki ustreza vašim zahtevam. Pred izbiro razmislite o naslednjih dejavnikih:

Velikost trate

Za majhne do srednje trate velikosti do 800  priporočamo naše priročne modele. Za trate do pribl. 2500 m² priporočamo večje kosilnice z dodatno opremo.  

Električni ali bencinski pogon

Košnjo manjšega obsega lahko brez pomislekov prepustite električnim kosilnicam. So tihe in brez izpušnih plinov. Pri obsežnejših košnjah na neravnih površinah pa potrebujete bencinski pogon. 

Zbiranje trave ali mulčenje

Vse kosilnice so serijsko opremljene s košaro za travo. Po želji je na voljo tudi pribor za mulčenje.

Naše zmogljive naprave se predstavijo

 

 • Večja širina košnje, dodatna moč. Tukaj je serija 2.

  Večja širina košnje, dodatna moč. Tukaj je serija 2.

  Kompletno opremljene – te bencinske kosilnice so zasnovane za srednje do velike trate. Sedaj ponujamo tudi dva modela z večjo širino košnje.
   
 • Praktična. Serija 3.

  Praktična. Serija 3.

  Nove kosilnice serije 3 so v izjemno pomoč pri košnji manjših površin. Akumulatorske izvedbe ponujajo dodatno udobje, saj jih lahko po vrtu premikate brez motečih kablov in ne glede na to, kje so vtičnice. Modeli C so opremljeni s komfortnim enojnim krmilom.
   
 • Prepričljiva tehnika. Polna oprema. Serija 4.

  Prepričljiva tehnika. Polna oprema. Serija 4.

  V seriji 4 boste zagotovo našli svojo sanjsko kosilnico. Električno? Bencinsko? Akumulatorsko? Na voljo so vse vrste pogonov. Prav tako tudi različne širine košnje in izvedbe opreme.
   
 • Košnja z dodatnim udobjem. Serija 5.

  Košnja z dodatnim udobjem. Serija 5.

  Udobno do popolnega videza trate – to omogoča serija 5. Ponuja zmogljive električne in bencinske motorje, preprosto upravljanje in stabilen okvir iz polimera. Pri seriji 5 smo izjemno pozornost posvetili udobju.
   
 • Zanesljiva na trati. Serija 6.

  Zanesljiva na trati. Serija 6.

  Več moči in udobja, več funkcionalnosti in inovativnih dodatkov. Bencinske kosilnice serije 6 z izjemno širino košnje (48 in 53 cm) poskrbijo za natančno košnjo večjih površin. Zmogljivi motorji, sklopka za ustavitev noža in ergonomska upravljalna plošča zagotavljajo manj naporno delo.
   
 • Namenske kosilnice serije R

  Namenske kosilnice serije R

  S serijo R VIKING ponuja primerne rešitve za posebne naloge - za ekološko košnjo poskrbi mulčenje

  Namenske kosilnice

   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.