Priročne akumulatorske žage STIHL

Idealne tako za zunanjo kot notranjo uporabo

Z akumulatorskimi žagami STIHL MSA 200 C-B, MSA 160 C-B in MSA 220 C-B za profesionalne in zasebne uporabnike ponuja STIHL ustrezno žago za vsako nalogo. Oba modela sta zmogljiva in tiha, imata majhno težo in omogočata delo brez izpušnih plinov in električnih kablov. S tem sta odlična pomočnika za manj naporno in udobno delo. Delo bo opravljeno hitro in natančno.

 

 • MSA 200 C-B

  MSA 200 C-B

  Odlični pomočniki za profesionalne in zasebne uporabnike: nova serija akumulatorskih motornih žag STIHL MSA 200 C-B ponuja priročne naprave z izjemno učinkovitim rezom in dolgimi delovnim intervali. Inovativna tehnologija litij-ionskih baterij STIHL zagotavlja delo brez električnih kablov in izpušnih plinov v zaprtih prostorih ali na prostem. Poleg tega omogoča preprosto in udobno upravljanje, tudi na mirnih lokacijah. Če želite tudi pri zahtevnih nalogah ohraniti vse pod nadzorom.
   
 • MSA 160 C-B

  MSA 160 C-B

  Tako žagajo zasebni in profesionalni uporabniki pravilno: priročna motorna žaga STIHL MSA 160 C-B ponuja visoko zmogljivost in udobno upravljanje pri majhni teži. Naj gre za nego posestva, uporabo v zaprtih prostorih ali za žaganje drv: inovativna tehnologija baterij in motorjev STIHL omogoča mobilno in manj hrupno delo. Brez goriva, brez izpušnih plinov in brez električnega kabla.
   
 • MSA 220 C-B

  MSA 220 C-B

  Vsestranska in zmogljiva žaga, ki združuje močne motorje in akumulatorsko tehnologijo z ustreznimi rezalnimi garniturami, je prava odločitev za vse, ki si želijo učinkovito in hitro žaganje.
   
 
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.