Moč iz akumulatorske baterije za profesionalne uporabnike

Polnilnik za hitro polnjenje AL 300, akumulatorska baterija AP 300 in pas.

Oznaka STIHL Lithium-Ion PRO označuje inovativno tehnologijo akumulatorskih baterij naprav STIHL. Zagotavlja izjemno moč, ki zadostuje najvišjim zahtevam.

Povedano drugače: prejmete vrhunsko napravo izjemne kakovosti − od profesionalcev za profesionalce.

 

 

 

Polnilnik za hitro polnjenje AL 300

Polnilnik za hitro polnjenje AL 300 polni z visokim tokom. Pri akumulatorski bateriji AP 300 potrebujete za polnjenje do 80 % kapacitete samo 25 min, za 100 % pa le 35 min.

 

 

Akumulatorska baterija AP 300

Novo akumulatorsko motorno žago STIHL poganja Litij-Ionska baterija PRO AP 300, ki s kapaciteto 227 Wh (36 V x 4,5 Ah) poskrbi za dolge čase delovanja in dober učinek reza.

 

 

Pas za akumulatorske baterije

Za lažje delo: z robustnim in ergonomsko oblikovanim pasom za akumulatorske baterije boste delali z manj napora. Ker se akumulatorska baterija shrani v torbo na pasu, je naprava v rokah lažja tudi do 1,7 kg (odvisno od vrste baterije).  S kablom in adapterjem sta akumulatorska baterija in motorna žaga hitro povezani.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.