Več o opremi

Oprema, ki ima kaj pokazati.

Vrhunska tehnika: MSA 160 C-BQ.

V novih akumulatorskih motornih žagah STIHL je preverjena kakovost najbolje prodajane znamke motornih žag združena z inovativno tehnologijo elektromotorjev in akumulatorskih baterij. Zato ponujajo akumulatorske motorne žage zmogljivo in vrhunsko tehniko v odlični kakovosti STIHL. Z njimi boste delali udobno, tiho in manj naporno.

 

 

Litij-ionska akumulatorska baterija 160 Wh

Zmogljiva litij-ionska akumulatorska baterija z močjo 160 Wh poskrbi skupaj z elektromotorjem za dolgo trajanje akumulatorske motorne žage in ustrezno dober rezalni učinek – do 35 minut oz. 150 rezov pri žaganju smrekovega lesa (10 x 10 cm)*. Preprost sistem sprostitve za hitro zamenjavo akumulatorske baterije.

* Rezalni učinek akumulatorske motorne žage je odvisen od načina uporabe. 

Novo in ekskluzivno: veriga STIHL Picco Micro 3 1/4'' (PM3)

Veriga z majhnim povratnim udarcem in nizko stopnjo vibracij je bila zasnovana posebej za lahke in kompaktne motorne žage. Združuje izjemno moč, učinkovit rez ter prijetno udobje pri delu. Vse to ji omogoča ploščata in ozka oblika v kombinaciji z majhnim korakom verige.

 

Meč STIHL Rollomatic E Mini, dolžina reza 30 cm

Z akumulatorsko motorno žago MSA 160 C-BQ lahko brez težav žagate veje in drevesa do premera 20 cm.

 

 

Elektronsko uravnavan elektromotor STIHL (EC)

Elektromotor STIHL (EC) nima karbonskih ščetk, se mehansko skoraj ne obrablja in prepriča z odličnim izkoristkom, ki znatno presega običajne elektromotorje. Tako se energija akumulatorske baterije kar najbolj učinkovito pretvori v delovno moč.

 

Sistem za hitro napenjanje verige (B)

Napenjanje verige povsem brez orodja! Sistem za hitro napenjanje verige STIHL omogoča preprosto, udobno in varno napenjanje verige. Brez orodja odprite pokrov verižnika, z nastavitvenim kolesom hitro in preprosto napnite verigo ter ponovno zaprite pokrov. S tem se izognete stiku z ostro verigo.

 

Sistem rezervoarja STIHL

Rezervoar za olje ima veliko odprtino, ki omogoča preprosto in čisto polnjenje. Patentiran pokrov rezervoarja za olje STIHL se odpira in zapira brez orodja.

 

Funkcionalna oblika

Ohišje motorja ima gladke površine in okrogle konture.  S tem se prepreči zatikanje oblačil in vej na napravi. Motorna žaga se manj umaže in se zato lažje čisti.

 

Sprednja zaščita rok

Seveda ima tudi akumulatorska motorna žaga MSA 160 C-BQ, tako kot vse motorne žage STIHL, dvostransko uležajeno sprednjo zaščito rok. Z aktivnim pritiskom ob sprednjo zaščito rok se aktivira zavora verige. S tem se prepreči nenamerni zagon.

 

Zavora verige QuickStop Super (Q)

Dodatni zavorni sistem za dodatno varnost iz podjetja STIHL. Veriga se ne zaustavi samo v primeru zadostnega povratnega udarca ali aktiviranja sprednje zaščite rok, temveč tudi takoj, ko izpustite zadnji ročaj.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.