Prednosti

Novi akumulatorski pihalniki zagotavljajo močan tok zraka in so zaradi inovativne tehnike litij-ionskih baterij mobilni, čisti in tihi. Praktični dodatki, kot je npr. preprosto upravljanje prestavne ročice z eno roko ali udobno držalo za akumulatorske baterije, poskrbijo za ergonomično in udobno delo.  Z njimi boste lahko udobno čistili na mirnejših lokacijah, npr. v bivalnih naseljih, parkih ali na javnih površinah.

 

Elektromotor STIHL (EC) za več moči

Akumulatorski pihalniki STIHL BGA 85 so opremljeni z brezkrtačnim, elektronsko uravnavanim elektromotorjem (EC). Ta elektromotor je razvil STIHL, deluje pa izjemno učinkovito in skoraj brez obrabe. Tako se energija akumulatorske baterije kar najbolj učinkovito pretvori v moč čiščenja.

 

Mobilno, čisto in tiho

Litij-ionske akumulatorske baterije AP 80 (80 Wh), AP 120 (120 Wh) in AP 160 (160 Wh) poganjajo nove akumulatorske pihalnike BGA 85. Omogočajo mobilnost brez goriva in manj hrupno delo brez kabla.


Priročno in manj naporno

Naprave se lahko pohvalijo z nizko stopnjo vibracij, dobrim vodenjem in priročno uporabo. Z njimi boste čistili hitro in z manj napora.


Preprosto upravljanje, preprosta nega

Zagon in upravljanje akumulatorskih pihalnikov STIHL se izvedeta na preprost in varen način z enoročnim upravljanjem na multifunkcionalnem ročaju. Zamenjava akumulatorske baterije na pihalniku in polnilniku se izvede hitro, zaradi gladkih površin pa se umazanija težje nabira na ohišju in se preprosto čisti. Po koncu dela lahko pihalnik za zanko za obešanje obesite na steno in tako porabite izredno malo prostora za shranjevanje.


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.