Več o opremi

Več o opremi

Novi akumulatorski pihalniki STIHL združujejo večletno znanje o motornih napravah in inovativno tehnologijo elektromotorjev in akumulatorskih baterij. Zato ponujajo zmogljivo in vrhunsko tehniko v odlični kakovosti STIHL. Z njimi boste delali udobno, tiho in manj naporno.Litij-ionska baterija

Zmogljive litij-ionske akumulatorske baterije s kapaciteto 80 oz. 180 Wh poskrbijo skupaj z elektromotorjem (EC) za dolge čase delovanja akumulatorskih pihalnikov in ustrezno moč pihanja.* Preprost sistem sprostitve za hitro zamenjavo akumulatorske baterije.

* Časi delovanja akumulatorskih pihalnikov z napolnjeno baterijo so odvisni od uporabljene akumulatorske baterije in načina uporabe.

EC motor

Elektromotor STIHL (EC) nima karbonskih ščetk, se mehansko skoraj ne obrablja in prepriča z odličnim izkoristkom, ki znatno presega običajne elektromotorje. Tako se energija akumulatorske baterije kar najbolj učinkovito pretvori v delovno moč.

Dvostopenjski aksialni ventilator

Dvostopenjski aksialni ventilator deluje kot ventilacijski sistem ter poskrbi za to, da se velika količina zraka z visoko hitrostjo izpihuje iz naprave.

Multifunkcionalni ročaj

Vsi elementi za upravljanje motorja in varnostna zaskočna ročica so v eni roki. Upravljanje je preprosto in zanesljivo, ne glede na to, ali ste desničar ali levičar.

Zaskočna ročica

Zaskočna ročica je varnostni element, s katerim se lahko pihalnik zablokira. S tem preprečite nenamerni zagon naprave ob vstavljeni akumulatorski bateriji.

Upravljalna ročica

S prestavno ročico lahko brezstopenjsko nastavljate število vrtljajev in s tem pretok zraka ter moč pihanja prilagodite svojim potrebam. Ko izpustite prestavno ročico, se motor takoj zaustavi.

Ohišje

Ohišje ima gladke površine in okrogle konture.  S tem se prepreči zatikanje oblačil in drugih predmetov na napravi. Pihalnik se manj umaže in se zato lažje čisti.

Zanka za obešanje

S praktično zanko za obešanje lahko akumulatorski pihalnik obesite na steno, kjer zasede manj prostora.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.