Premišljeno izbrana dodatna oprema

Z ustrezno dodatno opremo poskrbite za dodatno moč motorne žage STIHL MSA 220 C.


Novo: akumulatorska baterija AP 300 S

Akumulatorske naprave za profesionalne uporabnike morajo predvsem neprestano zagotavljati izjemno moč. Nova baterija AP 300 S je izjemno zmogljiva litij-ionska baterija iz akumulatorskega sistema PRO. Zagotavlja dodatno mero moči in energijske vsebnosti v primerjavi s predhodnim modelom AP 300. Skupaj z motorno žago MSA 220 C je to optimalna kombinacija.

• Več informacij

Polnilnik AL 500

Polna napolnjenost v 35 minutah. S polnilnikom STIHL AL 500 lahko različne baterije iz akumulatorskega sistema PRO hitro ponovno napolnite, tudi če še niso popolnoma izpraznjene.

 

• Več informacij

Lahki meč Rollomatic E Light

Zamenjava meča še nikoli ni bila tako enostavna. Meč Rollomatic E Light je v primerjavi z običajnimi meči za 30 % lažji (odvisno od dolžine meča). Z dolžino 40 cm je primeren za obsežnejša opravila pri negi dreves.

• Več informacij

Veriga 3/8" PD3 Picco Duro

Ta izredno robustna in natančna veriga Duro 3 iz trdine s posebnim pogonskim členom je primerna za zahtevnejša žaganja.

 

• Več informacij

Olje za mazanje verige ForestPlus (5 l)

Olje za mazanje verige ForestPlus je obvezni dodatek, če želite zagotoviti dolgo delovanje žage. To polsintetično, izredno kakovostno olje za mazanje verige zmanjšuje obrabo in ščiti pred nastankom smole.

• Več informacij

Olje za mazanje verige BioPlus (5 l)

To okolju prijazno olje za mazanje verige BioPlus je izdelano na rastlinski osnovi, ima odlične mazalne lastnosti in je prejelo evropski znak za okolje.

 

• Več informacij

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.