SERVISNI SET 7
Servisni seti

SERVISNI SET 7

- za bencinske motorne žage STIHL MS 170 in MS 180

- za ugotavljanje primernosti servisnega seta z vašo motorno žago upoštevajte številko stroja

- standardni servisni deli za vzdrževanje za zasebne in profesionalne uporabnike

- z rednim vzdrževanjem podaljšujete življenjsko dobo vaše naprave

- vsebuje zračni filter iz flisa, svečko in filter za gorivo

- dele enostavno zamenjate s kombiniranim ključem, priloženim pri vaši napravi

- filter goriva enostavno zamenjate s priloženo kartonasto kljuko

8,00 €
Izdelek
Razpoložljivost
Na voljo
NAČINI DOBAVE
Načini dostave
Ta izdelek lahko naročite in vam ga po pošti dostavimo domov ali ga prevzamete pri enem od naših specializiranih prodajalcev STIHL.
Med postopkom naročanja vam bo samodejno dodeljen specializirani prodajalec STIHL za nasvete, navodila in servis. Lahko pa si ga izberete tudi sami.
Prosimo vas, da preverite odpiralni čas izbranega specializiranega prodajalca STIHL. Hkrati vam priporočamo, da se pred prevzemom naročila na prodajalca obrnete po telefonu.
Dostava : na želeni naslov v 5 delovnih dneh
Plačilo : s kreditno kartico, PayPalom, na obroke preko LeanPay, s splošno položnico ali s plačilom po povzetju
Vse cene vključujejo 22% DDV.
Stroški pošiljanja
Strošek dostave znaša 3,50 EUR.
Za vsa naročila v vrednosti nad 100,00 EUR je dostava brezplačna.
Ta izdelek je prav tako na voljo pri vašem lokalnem pooblaščenem trgovcu STIHL.
Poišči trgovca

SERVISNI SET za bencinske motorne žage MS 170 in MS 180: DALJŠE ŽIVLJENJE JE ZAHVALA ZA PROAKTIVNO IN REDNO VZDRŽEVANJE


S servisnim setom za bencinske motorne žage STIHL lahko sami izvedete enostavna vzdrževalna dela na vaši motorni žagi. To proaktivno in redno standardno vzdrževanje, kot je zamenjava filtrov za zrak in gorivo ter svečke, poveča življenjsko dobo vaše motorne žage. Na ta način sami pomagate zagotoviti, da so deli stroja zaščiteni pred umazanijo in poškodbami ter da motor vaše motorne žage vedno deluje zanesljivo in z optimalno zmogljivostjo.


Servisni set za MS 170 (številka stroja >502696762; >806742307) in MS 180 (številka stroja >507033949; >808412503) vključuje naslednje komponente za standardno vzdrževanje:


  • flis zračni filter
  • vžigalna svečka
  • filter za gorivo


Flis filter STIHL ponuja dobro kakovost filtriranja v različnih delovnih pogojih. Na površino se ujamejo grobi delci umazanije, medtem ko se drobni delci umazanije zadržijo znotraj filtra. To zanesljivo ščiti motor motorne žage pred vdorom abrazivnega prahu. Zmogljivost se ohrani, poraba je nizka in motor vedno zlahka zaženete.


Da bi ohranili delovanje, je priporočljivo tudi redno zamenjati svečko. To je osnova za čisto izgorevanje v motorju. Filter za gorivo ohranja gorivo brez tujih delcev, preden vstopi v motor. Na ta način ščiti motor in zagotavlja izboljšano življenjsko dobo. Za zanesljivo delovanje ga je treba tudi redno zamenjati.


Za zamenjavo zračnega filtra in vžigalne svečke je najbolje uporabiti praktični kombinirani ključ, ki ste ga dobili z motorno žago STIHL. Kartonska kljuka je vgrajena v embalažo samega servisnega seta. To vam omogoča enostavno odstranitev in zamenjavo filtra za gorivo. Ne potrebujete dodatnega orodja.STORITVE IN NASVETI

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.