Seznam trgovcev iMow

Pooblaščeni trgovci robotskih kosilnic STIHL iMow

 

Drži, da je robotska kosilnica naprava, ki jo spomladi priklopite in naprava vso sezono košnje dela namesto vas. Inteligentne robotske kosilnice kosijo samodejno, obvozijo ovire, prevozijo strmine in se po potrebi samodejno napolnijo. A samostojna košnja in vzdrževanje urejene zelenice ni edina prednost robotskih kosilnic STIHL iMow.

 

Serija robotskih kosilnic iMow ponuja neponovljivo udobje pri košnji. Čas, ki bi ga sicer porabili za košnjo, pa lahko izkoristite za druga bolj prijetna opravila.

 

A vendar je napravo treba »naučiti«, kje je sosedova meja, kje so cvetlični otočki, skalnjak in ostalo, kar domači vrt naredi naš najljubši poletni prostor. Napravo lahko montirate sami ali pa njeno montažo zaupate pooblaščenemu trgovcu STIHL.

 

Priporočamo vam, da montažo robotske kosilnice prepustite za to usposobljenemu pooblaščenemu trgovcu in si s tem zagotovite popolno garancijo in udobje hkrati.

 

Pooblaščeni trgovci STIHL, pri katerih lahko kupite robotske kosilnice iMow in pri njih naročite njihovo montažo so:

  1. Turopolje d.o.o., Murska Sobota
  2. Agroremont d.o.o., Maribor
  3. Tehno M – Anton Melavc s.p., Celje
  4. KZ Krka z.o.o., Novo mesto
  5. PIL IMPEX d.o.o., Šempeter pri Gorici
  6. Lombardini servis Zvonko Kojnok s.p., Lucija – Portorož
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.