BGA 45
Akumulatorski pihalniki

BGA 45

Od 18.11. do 29.11.2021 v našem skladišču poteka inventura programa STIHL. Nakup v naši spletni trgovini tako ni mogoč. Za nakup se prosimo obrnite na enega od naših pooblaščenih trgovcev STIHL. Hvala za razumevanje, Unicommerce d.o.o.

- integrirana Litij-ionksa baterija s prikazom napolnjenosti in polnilnim kablom

- priročen akumulatorski pihalnik za majhne vrtove ter okolice hiš

- za hitro in učinkovito čiščenje listja in smeti z majhnih površin

- enostavna uporaba zahvaljujoč mehkemu ročaju, dvoročnem vklopu in zaklepu prestavne ročice

Akumulatorska tehnologija
Litij-Ion serija AI
Nazivna napetost (V)
18
Teža (kg)
2.2
125,00 €
Izdelek
Ta izdelek je na voljo le pri naših pooblaščenih trgovcih
Poišči trgovca

Za opravila na vrtovih, dvoriščih in drugih površinah v bližini hiše je najbolj primeren priročen pihalnik STIHL BGA 45. Odlikujeta ga hitra pripravljenost na uporabo in preprosto upravljanje.

Pihalnik STIHL BGA 45 je s svojo zmogljivo baterijo in mirnim delovanjem kot ustvarjen za enostavno odstranjevanje listja in nesnage z manjših površin. Model se posebno intenzivno uporablja na mirnejših lokacijah, saj ne povzroča hrupa. S svojimi 2 kg je preprosto vodljiv in primeren tudi za spontano uporabo. Tako boste v hipu zagotovili red in čistočo okoli hiše in na dvorišču.

Pihalnik STIHL BGA 45 napaja integrirana litij-ionska baterija z nazivno napetostjo 18 V. V 10 minutah aktivnega delovanja bo uporabnik z dovoza ali s terase uspel odstraniti listje ali manjšo nesnago. Pri moči pihanja 5 N znaša pretok zraka v povprečju 38 m/s in doseže pri maksimalnem delovanju tudi do 44 m/s.

Model STIHL BGA 45 prepriča s svojo kompaktno in enostavno izvedbo. Nameščen mehki ročaj z dvoročnim vklopom, blokado prestavne ročice in s prestavno ročico uporabniku zagotavlja varno in stabilno vodenje naprave. Zaradi integrirane baterije je pihalnik optimalno uravnotežen. S svojo ozko zasnovo pa bo uporabniku omogočil prijetno in enostavno delo. Pihalnik je dodatno opremljen s ključem za aktiviranje, ki preprečuje nenameren zagon naprave med transportiranjem ali skladiščenjem. Uporabnik lahko s pritiskom gumba kadar koli preveri stanje napolnjenosti baterije.

Oprema in funkcije

Fotografije so le simbolične. Videz in posebna pritrditev opreme na izdelek - z enako funkcionalnostjo - lahko odstopata od slikovnih predstavitev.TEHNIČNE PODROBNOSTI

Akumulatorska tehnologija Litij-Ion serija AI
Nazivna napetost (V) 18
Teža (kg) 2.2
Nivo zvočnega tlaka (dB (A)) 76
Nivo zvočne moči (dB (A)) 87
Nivo vibracij (m/s²) 3.2
Sila pihanja (N) 5
Maks. hitrost zraka (m/s) 44
Pretok zraka (m³/h) 420
Čas delovanja naprave (min) do 10
Distribucija v Sloveniji DA
STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.