BR 800 C-E
Pihalniki in sesalniki z drobilnikom

BR 800 C-E

Novo

- najmočnejši bencinski pihalnik znamke STIHL

- učinkovito odstranite listje, ostanke žive meje ali smeti z velikih površin

- odlična moč z nizko porabo zahvaljujoč motorju 4-MIX®

- visoka stopnja udobja pri delu zahvaljujoč ergonomskemu nosilnemu sistemu

- udoben ponovni zagon možen neposredno med nošenjem na hrbtu

Delovna prostornina (cm³)
79,9
Teža (kg)
11,7
Nivo zvočnega tlaka (dB (A))
104
985,00 €
Že od 89,66€
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Izdelek
Ta izdelek je na voljo le pri naših pooblaščenih trgovcih
Poišči trgovca

PRENOSNI BENCINSKI PIHALNIK BR 800 C-E: NAJMOČNEJŠI BENCINSKI PIHALNIK V ASORTIMANU STIHL

Pihalnik STIHL BR 800 C-E je s svojo izjemno močjo pihanja najmočnejši bencinski pihalnik znamke STIHL. To omogoča strokovnjakom za vzdrževanje vrtov in okolice ali občinam, da v kratkem času odstranijo listje, ostanke trate in žive meje ter smeti z zelo velikih površin. Varčen motor STIHL 4-MIX® ima veliko vlečno moč. Zahvaljujoč STIHL ErgoStart je zagon mogoč z gladkim in enakomernim potegom. S pomočjo praktičnega stranskega zagona lahko nahrbtni bencinski pihalnik listja enostavno znova zaženete kadarkoli po prekinitvi dela, ne da bi morali napravo odložiti. Za obsežna dela blizu tal priporočamo, da standardno okroglo šobo na nahrbtnem puhalniku zamenjate z opcijsko ukrivljeno ploščato šobo. Dvoročni ročaj STIHL za dolgotrajno delo z ukrivljeno šobo, je na voljo kot dodatna oprema.


Enoročni multifunkcijski ročaj je nameščen na hitro in po dolžini nastavljivi pihalni cevi nahrbtnega puhalnika listja STIHL BR 800 C-E. To pomeni, da imate vse kontrole udobno pod nadzorom in lahko prilagodite pihalno cev velikosti telesa ali nalogi čiščenja. Položaj ročaja lahko premaknete tudi brez orodja. Ročka za plin z možnostjo zaklepanja in gumbom za zaustavitev vam omogoča, da zaklenete moč motorja v katerem koli željenem položaju. Nahrbtni bencinski pihalnik lahko zaustavite preprosto, s pritiskom na gumb. Nahrbtni pihalnik je nato takoj pripravljen za ponovno uporabo. Teža profesionalnega pihalnika listja je enakomerno in udobno porazdeljena na vaš hrbet z ergonomskim nosilnim sistemom z naramnicami v obliki črke S, prsnim pasom in pasom za pas. Za prenašanje nahrbtnega bencinskega pihalnika BR 800 C-E se uporablja ročaj za prenašanje, cev pihalnika pa lahko obesite na nosilec cevi. Protivibracijski sistem STIHL ščiti vaše mišice in sklepe.

Oprema in funkcije

Fotografije so le simbolične. Videz in posebna pritrditev opreme na izdelek - z enako funkcionalnostjo - lahko odstopata od slikovnih predstavitev.TEHNIČNE PODROBNOSTI

Delovna prostornina (cm³) 79,9
Teža (kg) 11,7
Nivo zvočnega tlaka (dB (A)) 104
Nivo zvočne moči (dB (A)) 112
Nivo vibracij (m/s²) desno 3,5
Sila pihanja (N) 41
Maks. hitrost zraka (m/s) 97
CO2 (g/kWh) 858
STORITVE IN NASVETI

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.