Enostavno najboljša

STIHL MS 500i

Prva in edina motorna žaga na svetu z elektronskim krmiljenjem vbrizgavanja goriva

Inovativna motorna žaga
STIHL MS 500i

Spoznajte motorno žago MS 500i, s katero je družba STIHL začela novo ero v tehnologiji motornih žag.

Prva motorna žaga z elektronskim krmiljenjem vbrizgavanja goriva

Revolucionarna tehnologija vbrizgavanja goriva STIHL Injection pomeni visok pospešek, izjemno visoko zmogljivost in sorazmerno zmanjšano težo stroja.

Najboljše razmerje med močjo in težo na tržišču

Razmerje moči in teže, ki ga ponuja ta žaga, je 1,24 kg / kW, zaradi česar je edinstvena in izjemna v ponudbi motornih žag na svetovnem trgu.

Pospešek od 0 do popolne moči

Veriga te motorne žage ima pospešek od 0 do 100 km/h v neverjetnih 0,25 sekunde.

Optimalna moč motorja v vseh delovnih pogojih

Zagonski sistem na osnovi majhne črpalke za enostaven zagon zagotavlja nemoten zagon in delovanje naprave v vseh pogojih. Inovativen pogonski stroj z nadzorovano analizo tlaka in temperature motorja zagotavlja optimalno doziranje goriva. Motorna žaga MS 500i se optimalno zažene ne glede na temperaturo motorja ali temperaturo okolice, kot tudi neodvisno od nadmorske višine.

Popolna motorna žaga za obdelavo trdega lesa

Zahvaljujoč lahki konstrukciji ta izjemno okretna naprava omogoča impresivno zmogljivost tako pri profesionalni gozdarski sečnji kot pri podiranju dreves.

Vrhunska oprema

Zračni filter HD2, senzor za zračni tlak in temperaturo motorja, nastavljiva oljna črpalka, pokrov filtra, ki se sname brez orodja in napenjanje stranske verige obsegajo dodatno vrhunsko opremo te motorne žage.

Za več informacij si oglej video.

MORDA VAS BO ZANIMALO

MOTORNE ŽAGE - NASVETI

Za vas imamo nasvete, ki vam bodo olajšali uporabo motorne žage. Izvedeli boste, kako vzdrževati žago ter kako brusiti in napenjati verigo žage. Našli boste tudi nasvete glede zaščitne opreme, prave mešanice za motorno žago, žaganje drv in dovoljenje za motorno žago.

NASVETI ZA MOTORNE ŽAGE

SPECIALIZIRANI TRGOVCI STIHL


Naši specializirani trgovci STIHL vam bodo nudili osebno in kompetentno svetovanje in širok nabor servisnih storitev za vaše naprave za gozd in vrt. Izkoristite široko ponudbo naših STIHL pooblaščenih trgovcev in serviserjev na vašem območju.

* Navedene cene so priporočene maloprodajne cijene u EUR z vključenim DDV. Cene so navedene po veljavnem ceniku za leto 2022.