FSA 45
Akumulatorske kose

FSA 45

Od 18.11. do 29.11.2021 v našem skladišču poteka inventura programa STIHL. Nakup v naši spletni trgovini tako ni mogoč. Za nakup se prosimo obrnite na enega od naših pooblaščenih trgovcev STIHL. Hvala za razumevanje, Unicommerce d.o.o.

- z vgrajeno Litij-ionsko baterijo, LED prikazom napolnjenosti baterije ter polnilnim kablom

- kompaktna akumulatorska kosa za preprosto košnjo v bližini hiše

- odlična za uporabo na mirnih lokacijah

- nastavljiv drog, ročaj ter kosilni kot

Akumulatorska tehnologija
Litij-Ion serija AI
Nazivna napetost (V)
18
Teža (kg)
2.3
125,00 €
Izdelek
Ta izdelek je na voljo le pri naših pooblaščenih trgovcih
Poišči trgovca

Kompaktna akumulatorska kosa z integrirano baterijo je zasnovana predvsem za delo na manjših vrtovih in posestvih. Prepričala vas bo s svojo enostavno uporabo in nizko ravnjo hrupa. Z njo boste hitro in brez napora opravili preprostejšo košnjo v bližini hiše.

Akumulatorska kosa STIHL FSA 45 je zasnovana za trimanje in ureditev robov. Z integrirano litij-ionsko baterijo in težo zgolj 2,3 kg bo natančno urejanje robov in prehodov uporabnik opravil z izjemno malo truda. Ob tem lahko rezanje robov izvaja navpično ali vodoravno. Tako boste lahko uredili še tako natančne robove in prehode.

Akumulatorska kosa STIHL FSA 45 vas bo prepričala s prilagodljivo uporabo in tihim delovanjem, saj ne potrebujete zaščite sluha, hvaležni pa vam bodo tudi vaši sosedi. Kosilna glava PolyCut 2-2 se lahko pohvali s premerom košnje 250 mm. Kosilna glava ima dva noža iz umetne mase, ki ju je mogoče preprosto in poceni zamenjati. Kot alternativa se lahko model STIHL FSA 45 opremi tudi s kosilno nitko. Integriran prikaz stanja napolnjenosti uporabnika ves čas seznanja s stanjem napolnjenosti baterije.

Akumulatorska kosa STIHL FSA 45 ima teleskopski drog, ki ga lahko v osmih stopnjah podaljšate za 170 mm in tako optimalno prilagodite svoji telesni višini. Z nastavljivim držalnim lokom in spremenljivim delovnim kotom boste koso optimalno prilagodili delovnim pogojem. Možno je tudi navpično rezanje robov. V poseben predal za shranjevanje lahko shranite nadomestne nože za PolyCut 2-2 in tako zagotovite še bolj učinkovito delo. Za varno shranjevanje ima naprava še ključ za aktiviranje, ki mora biti vtaknjen, če želite uporabljati napravo.

Oprema in funkcije

Fotografije so le simbolične. Videz in posebna pritrditev opreme na izdelek - z enako funkcionalnostjo - lahko odstopata od slikovnih predstavitev.TEHNIČNE PODROBNOSTI

Akumulatorska tehnologija Litij-Ion serija AI
Nazivna napetost (V) 18
Teža (kg) 2.3
Nivo zvočnega tlaka (dB (A)) 77
Nivo zvočne moči (dB (A)) 87
Nivo vibracij levo/desno s standardnim orodjem (m/s²) 1,7/4,9
Skupna dolžina brez rezalnega orodja (cm) 110
Premer košnje (mm) 230
Standardno rezalno orodje PolyCut 2-2
Debelina kosilne nitke (mm) 1,4 - 1,6
Čas delovanja naprave z glavo PolyCut 2-2 do 20
Čas delovanja naprave z nitko do 12
Distribucija v Sloveniji DA
STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.