iMow® 5
¡MOW® Robotske kosilnice

iMow® 5

Novo

- robotska kosilnica za trate do 1500 m² in naklone do 40 %

- natančen kosilni sistem s 3 prosto nihajočimi rezili

- večstopenjska električna nastavitev višine reza

- priročno upravljanje prek aplikacije MY iMOW® in prek povezave Smart Home

- samostojna košnja z dinamičnim načrtom košnje

Največja površina trate (m²)
1.500
Največji naklon (%)
40
Širina košenja (cm)
28
1.899,00 € Z nakupom tega izdelka prejmete brezplačno poštnino!
Že od 172,85€
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Izdelek
Ta izdelek je na voljo le pri naših pooblaščenih trgovcih
Poišči trgovca

IMOW® 5: SAMOSTOJNO IN POPOLNOMA AVTOMATSKO KOSI SREDNJE VELIKE TRATE


Z robotsko kosilnico STIHL iMOW® 5 lahko popolnoma avtomatsko vzdržujete srednje velike trate v svojem zasebnem domu. Robotska kosilnica deluje z zmogljivo litij-ionsko baterijo. To omogoča dolgotrajno nemoteno delovanje robotske kosilnice. S 3 prosto nihajočimi rezili nožev sistema Disc-Cut je dosežen čist rez.


Zahvaljujoč zanesljivi vožnji robotske kosilnice lahko pri košnji na pobočjih učinkovito delate na naklonih do 40 %. STIHL iMOW® 5 travo, na zelenicah do 1.500 m², seseklja in istočasno mulči, tako da takoj deluje kot gnojilo za trato. Oviram se nežno približa z ultrazvočnimi senzorji in nadzorovano hitrostjo, trata pa se pokosi tik do predmeta. Ob dotiku robotska kosilnica samodejno spremeni smer. Inteligentni manevri obračanja podpirajo učinkovito košnjo na ozkih mestih. Na neravnem terenu se hitrost prilagaja zahvaljujoč senzorjem naklona, ​​tako da tudi tam dosežete enakomeren rezultat.


Nadzorna plošča omogoča enostavno upravljanje z le nekaj pritiski na gumbe. Poleg tega je intuitivni nadzor podprt z glasovnim izhodom. Zadnji LED trak prikazuje trenutno stanje vaše robotske kosilnice, medtem ko sprednji LED trak omogoča dnevne luči v 3 različnih načinih. Svojo robotsko kosilnico lahko kadar koli upravljate prek Bluetooth® ali WiFi z uporabo aplikacije MY iMOW®. To lahko uporabite tudi za individualno nastavitev višine košnje v različnih fazah. V načrtu košnje lahko določite časovna okna za tedenske načrte, med katerimi je lahko vaš iMOW® 5 samodejno aktiven. Po potrebi lahko robotsko kosilnico zaženete tudi ročno. Senzor za dež nastavite sami, tako da se travnate površine pokosijo tudi v mokrem vremenu ali pa se mora iMOW® 5 ustaviti. Priklopna postaja služi kot osnova za robotsko kosilnico in za polnjenje.


Glede na velikost vašega vrta boste za namestitev potrebovali pravi namestitveni komplet. Robotske kosilnice STIHL iMOW® izpolnjujejo vse veljavne varnostne standarde. Kljub temu robotska kosilnica iMOW® ni igrača. Ko je robotska kosilnica iMOW® aktivna, držite otroke, gledalce in živali stran od delovnega območja. Za nadaljnje informacije glejte uporabniški priročnik.

Oprema in funkcije

Fotografije so le simbolične. Videz in posebna pritrditev opreme na izdelek - z enako funkcionalnostjo - lahko odstopata od slikovnih predstavitev.TEHNIČNE PODROBNOSTI

Največja površina trate (m²) 1.500
Največji naklon (%) 40
Širina košenja (cm) 28
Višina košnje (mm) 20 - 60
Tip akumulatorske baterije Litij-ion
Teža (kg) 14
Nivo zvočnega tlaka (dB (A)) 48
Nivo zvočne moči (dB (A)) 61
Akumulatorska tehnologija AAI
Max. čas delovanja pri napolnjenosti 80 % (min) 55
Max. čas delovanja pri napolnjenosti 100 % (min) 65
Čas polnenja do 80 % (min) 50
Povezljivost Bluetooth, WLAN
LED luči trak spredaj / trak zadaj
Tip omejitvene žice 2 PC
Ocene

0.0
0 ocen

STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.