iMow® 6
¡MOW® Robotske kosilnice

iMow® 6

Novo

- robotska kosilnica za trate do 3000 m² in naklone do 40 %

- natančen kosilni sistem s 3 prosto nihajočimi rezili

- večstopenjska električna nastavitev višine reza

- priročno upravljanje prek aplikacije MY iMOW® in prek povezave Smart Home

- samostojna košnja z dinamičnim načrtom košnje

Največja površina trate (m²)
3.000
Največji naklon (%)
40
Širina košenja (cm)
28
2.559,00 € Z nakupom tega izdelka prejmete brezplačno poštnino!
Že od 232,93€
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Izdelek
Ta izdelek je na voljo le pri naših pooblaščenih trgovcih
Poišči trgovca

IMOW® 6: ZA NEODVISNO IN POPOLNOMA AVTOMATSKO NEGO TRATE NA VELIKIH POVRŠINAH


Robotska kosilnica STIHL iMOW® 6 z zmogljivo litij-ionsko baterijo skrbi za nego trate popolnoma samodejno in neodvisno. Baterija omogoča dolgotrajno nemoteno delovanje robotske kosilnice. S 3 prosto nihajočimi rezili sistema Disc-Cut lahko dosežete čist rez zahvaljujoč visoki hitrosti rezila.


Pri mulčenju s STIHL iMOW® 6 se trava seseklja, da se lahko neposredno uporabi kot gnojilo za trato. Robotska kosilnica učinkovito obdeluje travnate površine do 3.000 m² ter naklone do 40 %, na primer pri košnji na pobočju. Vgrajeni senzorji omogočajo, da STIHL iMOW® 6 samodejno spremeni smer, ko pride v stik z oviro. Predmetom se približuje nežno. Ultrazvočni senzorji in nadzorovana hitrost omogočajo košnjo trate blizu objekta. Za učinkovito košnjo v ozkih prostorih je mogoče uporabiti tudi inteligentne manevre obračanja. S pomočjo senzorjev nagiba se hitrost prilagaja na neravnem terenu, tako da tudi tam dobite dosleden rezultat.


Upravljanje je preprosto in intuitivno prek nadzorne plošče z le nekaj tipkami, dodatno podprto z glasovnim izhodom. Trenutni status vaše robotske kosilnice je prikazan preko zadnjega LED traku. Dnevne luči na sprednjem traku LED lahko izbirate v 3 različnih načinih. Z aplikacijo MY iMOW® lahko kadar koli upravljate svojo robotsko kosilnico prek povezave Bluetooth® ali WiFi. Višino košnje lahko nastavite tudi posamično v različnih stopnjah. Časovna okna za aktivne čase v tedenskih načrtih lahko določite v načrtu košnje. Po potrebi lahko STIHL iMOW®6 zaženete tudi ročno. Zahvaljujoč individualno nastavljivemu senzorju za dež se lahko odločite, ali naj se trata pokosi v mokrem vremenu ali naj se iMOW® 6 ustavi.


Glede na velikost vašega vrta boste za namestitev potrebovali pravi namestitveni komplet. Robotske kosilnice STIHL iMOW® izpolnjujejo vse veljavne varnostne standarde. Kljub temu robotska kosilnica iMOW® ni igrača. Ko je robotska kosilnica iMOW® aktivna, držite otroke, gledalce in živali stran od delovnega območja. Za nadaljnje informacije glejte uporabniški priročnik.

Oprema in funkcije

Fotografije so le simbolične. Videz in posebna pritrditev opreme na izdelek - z enako funkcionalnostjo - lahko odstopata od slikovnih predstavitev.TEHNIČNE PODROBNOSTI

Največja površina trate (m²) 3.000
Največji naklon (%) 40
Širina košenja (cm) 28
Višina košnje (mm) 20 - 60
Tip akumulatorske baterije Litij-ion
Teža (kg) 15
Nivo zvočnega tlaka (dB (A)) 48
Nivo zvočne moči (dB (A)) 61
Akumulatorska tehnologija AAI
Max. čas delovanja pri napolnjenosti 80 % (min) 135
Max. čas delovanja pri napolnjenosti 100 % (min) 150
Čas polnenja do 80 % (min) 75
Povezljivost Bluetooth, WLAN
LED luči trak spredaj / trak zadaj
Tip omejitvene žice 2 PC
Ocene

0.0
0 ocen

STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.