iMow® 6 EVO
¡MOW® Robotske kosilnice

iMow® 6 EVO

Novo

- robotska kosilnica za trate do 3000 m² in naklone do 45 %

- natančen kosilni sistem s 3 prosto nihajočimi rezili

- večstopenjska električna nastavitev višine reza

- priročno upravljanje prek aplikacije MY iMOW® in prek povezave Smart Home

- samostojna košnja z dinamičnim načrtom košnje s stalnim dostopom preko mobilnega telefona

Največja površina trate (m²)
3.000
Največji naklon (%)
45
Širina košenja (cm)
28
3.199,00 € Z nakupom tega izdelka prejmete brezplačno poštnino!
Že od 291,19€
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Izdelek
Ta izdelek je na voljo le pri naših pooblaščenih trgovcih
Poišči trgovca

IMOW® 6 EVO: ZA PAMETNO IN POPOLNOMA AVTOMATSKO NEGO TRAVE NA VELIKIH POVRŠINAH


Robotska kosilnica STIHL iMOW® 6 EVO z zmogljivo litij-ionsko baterijo je dobra izbira za popolnoma avtomatsko košnjo velikih zasebnih zelenic. Nego trate prevzame popolnoma samodejno in neodvisno. S 3 prosto nihajočimi rezili nožev sistema Disc-Cut lahko dosežete čist rez zahvaljujoč visoki hitrosti rezila.


Pri uporabi na tratah do 3000 m² se lahko mulčenje, pri katerem se trava zdrobi, neposredno uporabi kot gnojilo za trato, učinkovito kosi tudi na naklonih terena do 45 %. STIHL iMOW® 6 EVO pokaže svoje prednosti na primer pri košnji na pobočjih. S kompletom za nadgradnjo je možna košnja na naklonih celo do 55%. Vgrajeni senzorji omogočajo, da STIHL iMOW® 6 EVO spremeni smer, ko pride v stik z oviro. Objektom se približam z nadzorovano hitrostjo, tako da se trata kosi blizu objekta. Za učinkovito košnjo v ozkih prostorih je mogoče uporabiti tudi inteligentne manevre obračanja. Na neravnem terenu je hitrost prilagojena tako, da je tudi tam dosežen optimalen rezultat.


Upravljanje je preprosto in intuitivno prek nadzorne plošče z le nekaj tipkami, dodatno podprto z glasovnim izhodom. Trenutno stanje vaše robotske kosilnice je prikazano prek LED traku in svetlobnih vzorcev LED matrike na vrhu ohišja. Dnevne luči na sprednjem traku LED lahko izbirate v 3 različnih načinih. S pomočjo aplikacije MY iMOW® lahko svojo robotsko kosilnico kadar koli upravljate poleg Bluetooth® in WLAN prek mobilnega omrežja, če se vaša robotska kosilnica premika izven domačega območja. Višino košnje lahko nastavite tudi posamično v različnih stopnjah. Časovna okna za aktivne čase v tedenskih načrtih lahko določite v načrtu košnje. Zunaj domačega območja lahko alarm uporabite tudi za lociranje kraje ali določitev lokacije vaše robotske kosilnice. Po potrebi lahko STIHL iMOW®6 zaženete tudi ročno. Z individualno nastavljivim senzorjem za dež lahko določite, ali naj se trata kosi v mokrem vremenu ali naj se iMOW® 6 EVO ustavi.


Glede na velikost vašega vrta boste za namestitev potrebovali pravi namestitveni komplet. Robotske kosilnice STIHL iMOW® izpolnjujejo vse veljavne varnostne standarde. Kljub temu robotska kosilnica iMOW® ni igrača. Ko je robotska kosilnica iMOW® aktivna, držite otroke, gledalce in živali stran od delovnega območja. Za nadaljnje informacije glejte uporabniški priročnik.

Oprema in funkcije

Fotografije so le simbolične. Videz in posebna pritrditev opreme na izdelek - z enako funkcionalnostjo - lahko odstopata od slikovnih predstavitev.TEHNIČNE PODROBNOSTI

Največja površina trate (m²) 3.000
Največji naklon (%) 45
Širina košenja (cm) 28
Višina košnje (mm) 20 - 60
Tip akumulatorske baterije Litij-ion
Teža (kg) 15
Nivo zvočnega tlaka (dB (A)) 48
Nivo zvočne moči (dB (A)) 61
Akumulatorska tehnologija AAI
Max. čas delovanja pri napolnjenosti 80 % (min) 135
Max. čas delovanja pri napolnjenosti 100 % (min) 155
Čas polnenja do 80 % (min) 75
Povezljivost Bluetooth, WLAN
LED luči trak spredaj / LED matrica
Tip omejitvene žice 3 PC
Ocene

0.0
0 ocen

STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.