iMow® 7
¡MOW® Robotske kosilnice

iMow® 7

Novo

- robotska kosilnica za trate do 3000 m² in naklone do 40 %

- natančen kosilni sistem s 3 prosto nihajočimi rezili

- večstopenjska električna nastavitev višine reza

- priročno upravljanje prek aplikacije MY iMOW® in prek povezave Smart Home

- samostojna košnja z dinamičnim načrtom košnje

Največja površina trate (m²)
5.000
Največji naklon (%)
40
Širina košenja (cm)
28
3.599,00 € Z nakupom tega izdelka prejmete brezplačno poštnino!
Že od 327,59€
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Izdelek
Ta izdelek je na voljo le pri naših pooblaščenih trgovcih
Poišči trgovca

IMOW® 7: ZA PAMETNO IN POPOLNOMA AVTOMATSKO NEGO TRAVE NA ZELO VELIKIH POVRŠINAH


Robotska kosilnica STIHL iMOW® 7 je učinkovita podpora za popolnoma avtomatsko nego trate v zasebnem sektorju. 3 prosto nihajoča rezila sistema Disc-Cut, ki jih poganja močna litij-ionska baterija, zagotavljajo natančen rez z visoko hitrostjo rezila. Baterija omogoča dolgotrajno nemoteno delovanje robotske kosilnice.


Za samostojno košnjo trate do 5.000 m2. STIHL iMOW® 7 učinkovito obvladuje naklone do 40 %. Vaš iMOW® 7 mulči, tako da se zdrobljena trava ponovno uporabi kot gnojilo za trato. Oviram se približuje nežno. Zahvaljujoč ultrazvočnim senzorjem in nadzorovani hitrosti lahko trato pokosite čisto do objekta. Ob dotiku robotska kosilnica spremeni smer. Inteligentni manevri obračanja omogočajo učinkovito košnjo v ozkih prostorih. Za enakomeren rezultat košnje se hitrost na neravnem terenu prilagaja s pomočjo senzorjev naklona.


Nadzorna plošča omogoča intuitivno in preprosto upravljanje z le nekaj gumbi, ki je podprto z glasovnim izhodom. Trenutni status vaše robotske kosilnice je prikazan tudi prek zadnjega traku LED. Izbirate lahko med 3 različnimi načini dnevnih luči na sprednjem traku LED. Svojo robotsko kosilnico lahko kadar koli upravljate z aplikacijo MY iMOW® prek povezave Bluetooth® ali WiFi. Z aplikacijo lahko individualno nastavite višino košnje v različnih fazah in določite načrt košnje s časovnimi intervali, med katerimi se vaš STIHL iMOW® 7 samodejno aktivira. Po potrebi lahko robotsko kosilnico zaženete tudi ročno. V mokrem vremenu se lahko, zahvaljujoč nastavljivemu senzorju za dež odločite, ali naj se trata pokosi ali naj se iMOW® 7 ustavi.


Glede na velikost vašega vrta boste za namestitev potrebovali pravi namestitveni komplet. Robotske kosilnice STIHL iMOW® izpolnjujejo vse veljavne varnostne standarde. Kljub temu robotska kosilnica iMOW® ni igrača. Ko je robotska kosilnica iMOW® aktivna, držite otroke, gledalce in živali stran od delovnega območja. Za nadaljnje informacije glejte uporabniški priročnik.

Oprema in funkcije

Fotografije so le simbolične. Videz in posebna pritrditev opreme na izdelek - z enako funkcionalnostjo - lahko odstopata od slikovnih predstavitev.TEHNIČNE PODROBNOSTI

Največja površina trate (m²) 5.000
Največji naklon (%) 40
Širina košenja (cm) 28
Višina košnje (mm) 20 - 60
Tip akumulatorske baterije Litij-ion
Teža (kg) 15
Nivo zvočnega tlaka (dB (A)) 48
Nivo zvočne moči (dB (A)) 61
Akumulatorska tehnologija AAI
Max. čas delovanja pri napolnjenosti 80 % (min) 220
Max. čas delovanja pri napolnjenosti 100 % (min) 240
Čas polnenja do 80 % (min) 80
Povezljivost Bluetooth, WLAN
LED luči trak spredaj / trak zadaj
Tip omejitvene žice 2 PC
Ocene

0.0
0 ocen

STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.