iMow® 7 EVO
¡MOW® Robotske kosilnice

iMow® 7 EVO

Novo

- robotska kosilnica za trate do 5000 m² in naklone do 45 %

- natančen kosilni sistem s 3 prosto nihajočimi rezili

- večstopenjska električna nastavitev višine reza

- priročno upravljanje prek aplikacije MY iMOW® in prek povezave Smart Home

- samostojna košnja z dinamičnim načrtom košnje s stalnim dostopom preko mobilnega telefona

Največja površina trate (m²)
5.000
Največji naklon (%)
45
Širina košenja (cm)
28
4.199,00 € Z nakupom tega izdelka prejmete brezplačno poštnino!
Izdelek
Ta izdelek je na voljo le pri naših pooblaščenih trgovcih
Poišči trgovca

IMOW® 7 EVO: ZA POPOLNOMA AVTOMATSKO NEGO TRATE NA ZELO VELIKIH POVRŠINAH


STIHL iMOW® 7 EVO vam nudi učinkovito popolnoma avtomatsko nego trate na velikih zasebnih površinah. 3 prosto nihajoča rezila sistema Disc-Cut, ki jih poganja močna litij-ionska baterija, zagotavljajo čist rez z visoko hitrostjo rezila.


Robotska kosilnica STIHL iMOW® 7 EVO se lahko učinkovito spopade z nakloni do 45 % na zelenicah do 5.000 m². iMOW® 7 EVO mulči, tako da se zdrobljena trava ponovno uporabi kot gnojilo za trato. Izbirni komplet za nadgradnjo omogoča celo naklone do 55 %. Zahvaljujoč različnim senzorjem se oviram nežno približa z nadzorovano hitrostjo, tako da se trata pokosi blizu predmeta in ob dotiku samodejno spremeni smer. Inteligentni manevri obračanja pomenijo, da je mogoče učinkovito kositi tudi ozke prostore. Za enakomeren rezultat košnje se hitrost prilagaja preko senzorjev naklona tudi na neravnem terenu.


Nadzorna plošča z nekaj gumbi omogoča enostavno upravljanje. Poleg tega glasovni izhod podpira intuitivno upravljanje. Trenutno stanje vaše robotske kosilnice je prikazano prek LED traku in svetlobnih vzorcev LED matrike na vrhu ohišja. Izbirate lahko med 3 različnimi načini dnevnih luči na sprednjem traku LED. Vaš STIHL iMOW® 7 EVO lahko kadar koli upravljate z aplikacijo MOJ iMOW® prek Bluetooth® ali WiFi, pa tudi prek mobilne komunikacije. Zunaj domačega območja lahko z alarmom odkrijete krajo ali določite lokacijo vaše robotske kosilnice. Z aplikacijo lahko tudi individualno nastavite višino košnje na različnih ravneh. V načrtu košnje določite časovne intervale za tedenske načrte, med katerimi se vaš STIHL iMOW® 7 EVO samodejno aktivira. Poleg tega lahko po potrebi robotsko kosilnico zaženete ročno. V mokrem vremenu lahko zahvaljujoč individualno nastavljivemu senzorju za dež določite, ali naj se trata pokosi ali naj se iMOW® 7 EVO ustavi.


Glede na velikost vašega vrta boste za namestitev potrebovali pravi namestitveni komplet. Robotske kosilnice STIHL iMOW® izpolnjujejo vse veljavne varnostne standarde. Kljub temu robotska kosilnica iMOW® ni igrača. Ko je robotska kosilnica iMOW® aktivna, držite otroke, gledalce in živali stran od delovnega območja. Za nadaljnje informacije glejte uporabniški priročnik.

Oprema in funkcije

Fotografije so le simbolične. Videz in posebna pritrditev opreme na izdelek - z enako funkcionalnostjo - lahko odstopata od slikovnih predstavitev.TEHNIČNE PODROBNOSTI

Največja površina trate (m²) 5.000
Največji naklon (%) 45
Širina košenja (cm) 28
Višina košnje (mm) 20 - 60
Tip akumulatorske baterije Litij-ion
Teža (kg) 16
Nivo zvočnega tlaka (dB (A)) 48
Nivo zvočne moči (dB (A)) 61
Akumulatorska tehnologija AAI
Max. čas delovanja pri napolnjenosti 80 % (min) 220
Max. čas delovanja pri napolnjenosti 100 % (min) 240
Čas polnenja do 80 % (min) 80
Povezljivost Bluetooth, WLAN
LED luči trak spredaj / LED matrica
Tip omejitvene žice 3 PC
Ocene

0.0
0 ocen

STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.