KOMPLET CARE & CLEAN ŠT. 3 ZA KOSE
Oprema motornih kos in naprav za košnjo

KOMPLET CARE & CLEAN ŠT. 3 ZA KOSE

Od 18.11. do 29.11.2021 v našem skladišču poteka inventura programa STIHL. Nakup v naši spletni trgovini tako ni mogoč. Za nakup se prosimo obrnite na enega od naših pooblaščenih trgovcev STIHL. Hvala za razumevanje, Unicommerce d.o.o.
Novo

- komplet izdelkov za čiščenje in nego motornih kos in naprav za košnjo STIHL

- za profesionalne in zasebne uporabnike

- čistilo Multispray in mast za kotne prenose Superlub FS

- Multispray očisti umazanijo in zaščiti pred korozijo

- mast Superlub FS odlično maže kotne prenose

6,00 €
Izdelek
Ta izdelek je na voljo le pri naših pooblaščenih trgovcih
Poišči trgovca

S kompletom za nego in čiščenje STIHL FS lahko hitro in enostavno očistite in vzdržujete svoje motorne kose in naprave za košnjo STIHL. To daje vašim kosam dolgo življenjsko dobo. V STIHL Care & Clean kompletu FS imate prave izdelke za čiščenje in nego v enem paketu.


To vam omogoča, da odstranite umazanijo iz naprav in jih pripravite za shranjevanje. Prav tako morate redno mazati kotne prenose, da zmanjšate obrabo. Za čiščenje in vzdrževanje motorne kose ali druge naprave za košnjo priporočamo uporabo delovnih ali zaščitnih rokavic.


Prozorni Multispray STIHL brez vonja ima dvojni učinek. Po eni strani gre za posebej razvito večnamensko olje z dobrim mazanjem. Po drugi strani pa sprosti umazanijo in druge delce. S tem pršilom lahko hkrati opravite naloge čiščenja in vzdrževanja. Pusti zaščitni film, ki se ne strdi.


Visoko zmogljiva mast STIHL Superlub FS je optimalno prilagojena vsem kotnim prenosom STIHL motornih kos in naprav za košnjo. Zahvaljujoč odličnim oprijemalnim lastnostim zagotavlja trajno zaščito in mazanje tudi v odprtih delih zobnikov. Z redno uporabo zagotavlja majhno obrabo.STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.