SET CARE & CLEAN ŠT. 7 ZA MOTORNE ŽAGE
Oprema motornih žag

SET CARE & CLEAN ŠT. 7 ZA MOTORNE ŽAGE

- set za čiščenje in nego motornih žag STIHL

- za profesionalno in zasebno uporabo

- vsebuje čistilo STIHL VarioClean Eco in čistilno krtačo s čistilom za utore

- temeljito in nežno odstrani umazanijo

- enostavno čiščenje zračnega filtra HD2

21,60 €
Izdelek
Razpoložljivost
Na voljo
NAČINI DOBAVE
Načini dostave
Ta izdelek lahko naročite in vam ga po pošti dostavimo domov ali ga prevzamete pri enem od naših specializiranih prodajalcev STIHL.
Med postopkom naročanja vam bo samodejno dodeljen specializirani prodajalec STIHL za nasvete, navodila in servis. Lahko pa si ga izberete tudi sami.
Prosimo vas, da preverite odpiralni čas izbranega specializiranega prodajalca STIHL. Hkrati vam priporočamo, da se pred prevzemom naročila na prodajalca obrnete po telefonu.
Dostava : na želeni naslov v 5 delovnih dneh
Plačilo : s kreditno kartico, PayPalom, na obroke preko LeanPay, s splošno položnico ali s plačilom po povzetju
Vse cene vključujejo 22% DDV.
Stroški pošiljanja
Strošek dostave znaša 3,50 EUR.
Za vsa naročila v vrednosti nad 100,00 EUR je dostava brezplačna.
Ta izdelek je prav tako na voljo pri vašem lokalnem pooblaščenem trgovcu STIHL.
Poišči trgovca

Če želite svojo motorno žago STIHL po uporabi temeljito, a nežno očistiti, je čistilni komplet STIHL Care & Clean Kit MS prava izbira. Redna nega ohišja, vodila, pokrova zobnika, reber cilindra ali zračnega filtra HD2 bo pomagala zagotoviti dolgo življenjsko dobo in zmogljivost vaše motorne žage. V STIHL Care & Clean Kit MS imate prava sredstva za čiščenje in nego v enem kompletu.


Komplet STIHL Care & Clean Kit MS vsebuje:


  • - 150 ml STIHL VarioClean Eco
  • - čistilna krtača s čistilom za utore

V utoru vodila, na odprtini za olje ali na rebrih cilindra vaše motorne žage STIHL lahko najprej zrahljate grobo umazanijo tako, da jo postrgate s kovinskim delom strgala za utore in očiščene delce umazanije očistite s plastičnimi ščetinami čistilne krtače. Nato vse dele popršite s STIHL VarioClean Eco. Je posebej razvito, nežno univerzalno čistilno sredstvo, v katerem je 92 % sestavin naravnega izvora. Z ekološkim čistilom lahko hitro in učinkovito odstranite umazanijo z vseh površin iz plastike in kovin, kot sta železo ali aluminij ter površin z gumo ali barvo. Čistilo VarioClean Eco raztopi olje, maščobo, smolo in organsko umazanijo, ko ga razpršite na verigo žage, meč ali ohišje naprave. STIHL VarioClean Eco z biorazgradljivimi površinsko aktivnimi sredstvi ima certifikat Ecocert in se enostavno spere z vodo.


Čiščenje zračnega filtra HD2 na vaši motorni žagi je s STIHL VarioClean Eco še posebej enostavno: potem ko ga poškropite s STIHL VarioClean Eco in pustite delovati kratek čas, lahko filter sperete s toplo vodo. Filter tako ponovno pridobi skoraj novo stanje, tako da nov filter ni potreben in je posledično zaščiteno okolje.


Pri čiščenju priporočamo uporabo zaščitnih očal in delovnih ali zaščitnih rokavic.Ocene

0.0
0 ocen

STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.