Kosilna glava PolyCut 48-2
Rezalno orodje

Kosilna glava PolyCut 48-2

Novo

- vsestranska kosilna glava za košnjo goste trave

- z dvema premičnima plastičnima reziloma

- posebej energijsko učinkovita kosilna glava zaradi oblike nožev

- opcijsko lahko uporabljate tudi kosilno nitko

- premer košnje 365 mm


42,00 €
Izdelek
Razpoložljivost
Na voljo
NAČINI DOBAVE
Načini dostave
Ta izdelek lahko naročite in vam ga po pošti dostavimo domov ali ga prevzamete pri enem od naših specializiranih prodajalcev STIHL.
Med postopkom naročanja vam bo samodejno dodeljen specializirani prodajalec STIHL za nasvete, navodila in servis. Lahko pa si ga izberete tudi sami.
Prosimo vas, da preverite odpiralni čas izbranega specializiranega prodajalca STIHL. Hkrati vam priporočamo, da se pred prevzemom naročila na prodajalca obrnete po telefonu.
Dostava : na želeni naslov v 5 delovnih dneh
Plačilo : s kreditno kartico, PayPalom, na obroke preko LeanPay, s splošno položnico ali s plačilom po povzetju
Vse cene vključujejo 22% DDV.
Stroški pošiljanja
Strošek dostave znaša 3,50 EUR.
Za vsa naročila v vrednosti nad 100,00 EUR je dostava brezplačna.
Ta izdelek je prav tako na voljo pri vašem lokalnem pooblaščenem trgovcu STIHL.
Poišči trgovca
Kosilna glava STIHL PolyCut 48-2 je opremljena z 2 robustnima plastičnima reziloma, ki zahtevata bistveno manj energije za košnjo trave kot kosilna nitka. To vam omogoča bistveno daljše delo z vašo akumulatorsko koso. Pri bencinskih motornih kosilnicah uporaba plastičnih rezil povzroči manjšo porabo goriva. Kosilna glava vključuje tudi 6 nadomestnih plastičnih nožev. Poleg uporabe plastičnih rezil lahko v kosilno glavo PolyCut 48‑2 iz STIHL vstavite tudi kosilno nitko, npr. za delo ob robniku ali okoli drugih ovir. Uporabite lahko kosilne nitke s premerom 2,4 mm ali 2,7 mm.

S STIHL PolyCut 48-2 s plastičnimi rezili ste optimalno opremljeni za učinkovito in temeljito košnjo goste trave z motorno koso. Plastična rezila STIHL lahko enostavno zamenjate. Vse, kar potrebujete, je trn, ki je priložen vašemu motorju. S tem lahko blokirate gred, nato izklopite kosilno glavo in zamenjate rezila. Po želji lahko svoji STIHL PolyCut kosilni glavi dodate zaščitno ploščo, ki zmanjša obrabo in poveča višino reza.

Kosilna glava STIHL PolyCut 48‑2 se lahko uporablja z naslednjimi motornimi in motornimi kosilnicami STIHL:

STIHL FS 311
STIHL FS 360

To kosilno glavo lahko uporabljate tudi z motornimi kosilnicami STIHL FS 160, STIHL FS 220, STIHL FS 300 in STIHL FS 350, ki niso več na voljo.

Opomba: Kosilne glave je dovoljeno uporabljati samo s posebnim ščitnikom za košnjo ali univerzalno zaščito STIHL za kosilne glave in kovinsko orodje.


STORITVE IN NASVETI

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.