MSA 300 C-O
Akumulatorske naprave STIHL

MSA 300 C-O

- Naprava brez baterije in polnilnika

- zmogljiva akumulatorska motorna žaga za profesionalno uporabo

- za podiranje majhnih in srednje velikih dreves, za obrezovanje in razrez na dolžino

- 3 načini delovanja za učinkovito delo

- hiter pregled stanja zahvaljujoč LED prikazovalnik za upravljanje in obvestila

- nadzor stanja olja zahvaljujoč oljnemu senzorju

- priporočena uporaba baterije AP 500S

Dolžina meča (cm)
40
Moč (kW)
2,5
Nazivna moč (W)
3.000

VARNOSTNO PRIPOROČILO

Da boste seznanjeni oz. pravilno ocenili nevarnosti, ki jih prinaša upravljanje motorne žage, morate pred zagonom naprave obvezno natančno prebrati in upoštevati Navodila za uporabo in Navodila za varno delo. Poleg tega prosimo, da glede na dela, ki jih nameravate opravljati z motorno žago, upoštevate tudi pomen in vlogo zaščitnih oblačil ter ostale zaščitne opreme. V primeru kakršnih koli nejasnosti in dvomov vas prosimo, da se posvetujete z najbližjim pooblaščenim prodajalcem STIHL.

AKUMULATORSKE NAPRAVE STIHL ZA PROFESIONALCE

Za prenos brošure Akumulatorske naprave STIHL za profesionalce klikni TUKAJ 

Video s predstavitvijo akumulatorske motorne žage MSA 300 C-O pa si lahko ogledate TUKAJ.


885,00 € Z nakupom tega izdelka prejmete brezplačno poštnino!
Že od 82,81€
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Izdelek
Razpoložljivost
Na voljo
NAČINI DOBAVE
Načini dostave
Ta izdelek lahko naročite in vam ga po pošti dostavimo domov ali ga prevzamete pri enem od naših specializiranih prodajalcev STIHL.
Med postopkom naročanja vam bo samodejno dodeljen specializirani prodajalec STIHL za nasvete, navodila in servis. Lahko pa si ga izberete tudi sami.
Prosimo vas, da preverite odpiralni čas izbranega specializiranega prodajalca STIHL. Hkrati vam priporočamo, da se pred prevzemom naročila na prodajalca obrnete po telefonu.
Dostava : na želeni naslov v 5 delovnih dneh
Plačilo : s kreditno kartico, PayPalom, na obroke preko LeanPay, s splošno položnico ali s plačilom po povzetju
GARANCIJA : 2 leti za zasebne uporabnike
SERVISNA PODPORA : zagotovljen STIHL servis ter dostopnost dodatnega pribora in rezervnih delov
Vse cene vključujejo 22% DDV.
Ta izdelek je prav tako na voljo pri vašem lokalnem pooblaščenem trgovcu STIHL.
Poišči trgovca
STIHL MSA 300 C-O je prva akumulatorska motorna žaga, zasnovana posebej za profesionalno delo. Polna električna moč 3,0 kW se pretvori v hitrost verige do 30 m/s zahvaljujoč zmogljivi bateriji STIHL AP 500 S, razviti za to motorno žago. Skupaj z verigo STIHL .325" RS Pro in mečem Light 04 zagotavlja visoko zmogljivost rezanja z zmanjšano težo. Profesionalce navduši tudi vremensko odporna in robustna konstrukcija STIHL MSA 300. STIHL protivibracijski sistem zmanjšuje tresljaje, ki nastajajo in tako razbremeni vaše mišice in sklepe. Da bi čim bolj olajšali vzdrževanje in čiščenje akumulatorske motorne žage MSA 300, je filter posebej enostaven za dostop zaradi servisnega pokrova. STIHL MSA 300 je prva STIHL motorna žaga, ki ima LED prikazovalnik za upravljanje in obveščanje, s katerim lahko dobite vse ključne podatke in informacije o vaši žagi. Zahvaljujoč pametnemu konektorju STIHL 2 A je že pripravljen za delo v omrežju. Vsa akumulatorska orodja v sistemu STIHL AP so zasnovana za profesionalne uporabnike in za vsakodnevno uporabo, tudi v neugodnih vremenskih razmerah. Naprave imajo tudi zaščito pred brizganjem vode z vseh strani, kar so dokazali tudi interni testi. Zaščita pred brizganjem vode STIHL MSA 300, ki je bila že dokazana z internimi testi, je certificirana tudi po zaščitnem razredu IPX4.

UDOBNO DELO: STIHL MSA 300 C-O S SENZORJEM OLJA Podiranje, obrezovanje in rezanje majhnih in srednje velikih dreves na dolžino: zahvaljujoč akumulatorski motorni žagi MSA 300 C-O podjetja STIHL lahko krajinarji, gozdarski strokovnjaki in občine opravljajo te naloge še posebej učinkovito. 3 nastavljivi načini delovanja (Eco, sekanje in vpenjanje) konfigurirajo motorno žago za ustrezne aplikacije. Poleg tega senzor za olje nenehno meri razpoložljivo količino olja za verigo in vam tako pomaga pri učinkovitem delu.

Oprema in funkcije

Fotografije so le simbolične. Videz in posebna pritrditev opreme na izdelek - z enako funkcionalnostjo - lahko odstopata od slikovnih predstavitev.TEHNIČNE PODROBNOSTI

Dolžina meča (cm) 40
Moč (kW) 2,5
Nazivna moč (W) 3.000
Nazivna napetost (V) 36
Teža (kg) 5,4
Nivo zvočnega tlaka (dB (A)) 93
Nivo zvočne moči (dB (A)) 104
Nivo vibracij levo/desno (m/s²) 2,6 / 2,8
Akumulatorska tehnologija Sistem AP
Veriga STIHL Oilomatic (korak) .325"
Veriga STIHL Oilomatic (Tip) RS Pro
Ocene

0.0
0 ocen

STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.