Opozorilo pred lažnimi spletnimi strani in piratskimi izdelki

Te dni se na socialnih omrežjih Facebook in Instagram pojavlja množica oglasov in strani vprašljivega izvora, ki ponujajo izdelke STIHL po sumljivo nizkih cenah. Oglasi dajejo vtis, da so neposredno povezani s podjetjem STIHL z uporabo blagovnih znamk STIHL ter slik in spletnih naslovov, povezanih s podjetjem STIHL. Stranke, ki naročijo izdelke STIHL prek teh lažnih oglasov in spletnih mest, ne prejmejo pristnega izdelka STIHL. STIHL intenzivno preiskuje ta problem in je v stiku s pristojnimi organi.

POMEMBNO! Izdelki STIHL so na voljo le pri pooblaščenih trgovcih STIHL in njihovih spletnih trgovinah ter na naši spletni strani, kjer so tudi navedene priporočene maloprodajne cene izdelkov STIHL. Vsako bistveno odstopanje od prikazanih cen je lahko razlog za dvom o originalnosti izdelka.

Opozarjamo, da lahko nakup preko nezanesljivih oglasov in lažnih strani pripelje do nakupa ponarejenega izdelka z napako, brez potrebne dokumentacije, garancije in možnosti vračila. Ponarejene naprave ne izpolnjujejo standardov EU, zlasti predpisov o varnosti in emisijah izpušnih plinov, in lahko povzročijo resno tveganje za poškodbe uporabnika in tretjih oseb.

Za zanesljiv in varen nakup se obrnite na pooblaščene trgovce STIHL ali obiščite našo uradno spletno stran.