Popoln rez z napravami STIHL

Odkrijte številne možnosti, ki vam jih nudijo vrtne naprave STIHL, in uredite svoj vrt za druženja na prostem.

Če želite, da bo vaša trata bujna in lepa, zanjo ni ničesar boljšega kot redna košnja spomladi. Košnja bo osvežila vašo trato in dala občutek urejenosti ter ustreznega vzdrževanja celotnemu vrtu. Rotacijske kosilnice so odlično orodje za košnjo, medtem ko vam motorne kose olajšajo košnjo na težje dostopnih mestih. S pravilno tehniko boste z motornimi kosami STIHL dosegli neverjetne rezultate na vaši zelenici.

Izberite model motorne kose, ki vam najbolj ustreza.

LAHKE BENCINSKE MOTORNE KOSE

MOČNEJŠE MOTORNE KOSE ZA NEGO ZELENICE IN KRAJINE

NASVET

Da bodo kosilne nitke in noži ohranili elastičnost, jih pred uporabo namočite v vodo vsaj za 12 ur.

MOČ NE RABI BITI GLASNA

AKUMULATORSKE KOSE ZA TRAVO

REZALNIKI ZA ŽIVO MEJO STIHL

NASVET

Če želite podaljšati življenjsko dobo rezil, priporočamo uporabo sredstva za odstranjevanje smole STIHL SuperClean po vsaki uporabi rezalnika za živo mejo.

ROČNO VODENE KOSILNICE STIHL

NASVET

Redna košnja bo trato naredilo gostejšo, pri čemer je optimalna višina košnje spomladi med 4 in 6 cm. To ohranja travo gosto in pomaga vlaknom trave zadrževati vlago, kar bo privedlo do bolj zelenega travnika z močnejšimi koreninami, ki bo preživel poletne temperature in vlažnost.

OSTALI IZDELKI STIHL ZA VRT IN OKOLICO

MORDA VAS BO ZANIMALO

NEGA TRAVE POLETI

Naj gre za vročinski val ali močno deževje: trata mora poleti marsikaj pretrpeti. V tem prispevku vam bomo pokazali, kako trato optimalno zaščitite.

NEGA TRAVE POLETI

NASVETI ZA VZDRŽEVANJE VAŠE MOTORNE KOSE

Da vam bo motorna kosa brezhibno delovala dolga leta, jo je potrebno redno servisirati. Za vas smo pripravili nekaj najpomembnejših opravil za vzdrževanje motorne kose, ki jih lahko opravite sami.

VZDRŽEVANJE MOTORNE KOSE

Želite kupiti novo napravo, pa še vedno niste prepričani, kateri model je pravi za vaše potrebe?

V tem primeru vam svetujemo, da obiščete pooblaščenega prodajalca STIHL, ki vam nudi celovito podporo: od kompetentnega svetovanja, montaže in zagona do servisnega vzdrževanja.

Vse navedene cene so priporočene maloprodajne cene, izražene v EUR z vključenim DDV in temeljijo na aktualnem ceniku za leto 2023. Cene veljajo za nakupe preko spletne trgovine UNICOMMERCE d.o.o.