Popoln rez z napravami STIHL

Tudi to pomlad smo znižali cene vseh motornih kos STIHL

  • Ko spomladi vse ozeleni, bo vaša trata s pravilno nego in kakovostnim napravami za košnjo bujna in lepa. V ponudbi vrtnih naprav STIHL najdete napravo za vsakega uporabnika in za vsako opravilo. Tako obstaja vrsta opravil, ki jih je mogoče opraviti samo z motorno koso:
  • ✓ košnja trave na mestih, ki z ročno kosilnico niso dostopna
  • ✓ košnja robov trate, ozkih delov trate in okoli cvetja, dreves in drugih elementov na vašem vrtu
  • ✓ košnja na težko dostopnih območjih
  • ✓ košnja trate na strmih pobočjih

Izberite model, ki vam najbolj ustreza in pripravite svoj vrt na pomladno sezono.

LAHKE BENCINSKE MOTORNE KOSE

ZMOGLJIVE BENCINSKE MOTORNE KOSE

NASVET

Da bodo kosilne nitke ohranile večjo elastičnost, jih za nekaj ur pred košnjo namočite v vodo.

MOČ NE RABI BITI GLASNA

AKUMULATORSKE MOTORNE KOSE

REZALNIKI ZA ŽIVO MEJO STIHL

ROČNO VODENE KOSILICE STIHL

NASVET

Z redno košnjo se trata zgosti, optimalna višina košnje spomladi pa je med 4 in 6 cm. To ohranja travo gosto in pomaga travnatim rezilom zadrževati vlago, rezultat pa je bolj zelena trata z močnejšimi koreninami, ki bo preživela poletne temperature in vlago.

OSTALE NAPRAVE STIHL ZA VRT IN OKOLICO

MORDA VAS BO ZANIMALO

NASVETI ZA VZDRŽEVANJE MOTORNE KOSE

Da bi motorna kosa lahko dolgo delovala brez težav, jo je treba vzdrževati in redno servisirati. Za vas smo pripravili najpomembnejše nasvete za vzdrževanje vaše motorne kose, kar lahko storite sami.

VZDRŽEVANJE MOTORNE KOSE

NEGA TRATE SPOMLADI

Spomladi spet nastopi čas za nego vrta in trate. V tem prispevku boste izvedeli, kaj spada k optimalni negi trate spomladi.

NEGA TRATE SPOMLADI

PREZRAČEVANJE TRATE

Prezračevanje trate je metoda za obnovitev obstoječe trate. Rogoznice in mah se zrahljajo, da se lahko ponovno poraste nova trava in preprečijo bolezni trate. Kdaj je najboljši čas za prezračevanje in kako to storiti, lahko izveste v članku.

VEČ O PREZRAČEVANJU TRAVE

Želite kupiti novo napravo, pa še vedno niste prepričani, kateri model je pravi za vaše potrebe? V tem primeru vam svetujemo, da obiščete pooblaščenega prodajalca STIHL, ki vam nudi celovito podporo: od kompetentnega svetovanja, montaže in zagona do servisnega vzdrževanja.

Akcijske cene so izražene v EUR z vključenim DDV. Cena navedena ob akcijski ceni je najnižja cena, ki je veljala v obdobju zadnjih 30 dni od začetka akcije. Ostale izpostavljene cene, ki niso akcijske, so priporočene maloprodajne cene, izražene v EUR z vključenim DDV in temeljijo na aktualnem ceniku za leto 2023. Cene veljajo za nakupe preko spletne trgovine UNICOMMERCE d.o.o. Akcija traja od 3.4.2023 do 10.6.2023 oziroma do odprodaje zalog.