RE 100 PLUS Control
Visokotlačni čistilci

RE 100 PLUS Control

Novo

- lahek in priročen visokotlačni čistilec z dodatno opremo

- za čiščenje okrog hiše in na vrtu

- nastavitev tlaka in LED prikaz tlaka neposredno na pištoli

- šoba 3 v 1 z rotorjem, ventilatorskim curkom in šobo za čistilno sredstvo

- integriran rezervoar za detergent

- boben za cev na ohišju za praktično shranjevanje visokotlačne cevi

Delovni pritisk (bar)
110
Teža (kg)
9
Največji pritisk (bar)
150
246,00 € Z nakupom tega izdelka prejmete brezplačno poštnino!
Že od 23,02€
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Izdelek
Razpoložljivost
Na voljo
NAČINI DOBAVE
Načini dostave
Ta izdelek lahko naročite in vam ga po pošti dostavimo domov ali ga prevzamete pri enem od naših specializiranih prodajalcev STIHL.
Med postopkom naročanja vam bo samodejno dodeljen specializirani prodajalec STIHL za nasvete, navodila in servis. Lahko pa si ga izberete tudi sami.
Prosimo vas, da preverite odpiralni čas izbranega specializiranega prodajalca STIHL. Hkrati vam priporočamo, da se pred prevzemom naročila na prodajalca obrnete po telefonu.
Dostava : na želeni naslov v 5 delovnih dneh
Plačilo : s kreditno kartico, PayPalom, na obroke preko LeanPay, s splošno položnico ali s plačilom po povzetju
GARANCIJA : 2 leti za zasebne uporabnike
SERVISNA PODPORA : zagotovljen STIHL servis ter dostopnost dodatnega pribora in rezervnih delov
Vse cene vključujejo 22% DDV.
Ta izdelek je prav tako na voljo pri vašem lokalnem pooblaščenem trgovcu STIHL.
Poišči trgovca

ELEKTRIČNI VISOKOTLAČNI ČISTILNIK RE 100 PLUS CONTROL: ROBUSEN ​​IN POSEBEJ UDOBEN ZAHVALJUJOČ SE INTEGRIRANEM NAVOJU ZA CEV

Električni visokotlačni čistilnik STIHL RE 100 PLUS CONTROL je primeren za učinkovito čiščenje doma. Električni visokotlačni čistilnik RE 100 PLUS CONTROL proizvajalca STIHL ima funkcijo CONTROL z nastavitvijo tlaka s pritiskom na gumb in LED zaslon neposredno na visokotlačni pištoli. Po vzpostavitvi povezave med radijsko enoto in visokotlačnim čistilnikom lahko s pritiskom na gumb nastavite želeni tlak neposredno na visokotlačni pištoli. Izbrano stopnjo tlaka prikazuje LED. Največji tlak 150 barov lahko prilagodite posameznemu opravilu pri čiščenju okoli hiše in na vrtu ter pri čiščenju osebnih vozil. Delovni tlak za učinkovito čiščenje ustvarja robustna visokotlačna črpalka iz aluminija.


Različne šobe na STIHL RE 100 PLUS CONTROL omogočajo učinkovito čiščenje različnih površin. STIHL RE 100 PLUS CONTROL je opremljen s šobo 3 v 1 na pršilni cevi. Izberete lahko rotacijsko šobo, šobo z ravnim curkom ali šobo za čistilno sredstvo z enostavnim vrtenjem. Dodatna montaža in demontaža posameznih šob ni potrebna. Šoba za detergent vam omogoča dodajanje detergenta v vodni curek po potrebi, iz vgrajenega 500 ml rezervoarja za detergent.


Hitra spojka na visokotlačni pištoli poskrbi, da se visokotlačna cev pri čiščenju ne zvija. Integriran kolut za cev z vodilom za cev omogoča priročno rokovanje in prostorsko varčno shranjevanje 7 m dolge visokotlačne cevi.


Parkirni položaj se uporablja za parkiranje visokotlačne cevi na visokotlačnem čistilniku med odmorom ali ob koncu čiščenja. Električni visokotlačni čistilnik STIHL RE 100 PLUS CONTROL je opremljen s transportnim ročajem in integriranimi transportnimi kolesi za enostaven transport na naslednjo lokacijo.


Z dodatno opremo za visokotlačne čistilnike, kot je na primer komplet za čiščenje vozila, lahko tudi očistite svoje vozilo in svoj visokotlačni čistilnik STIHL RE 100 PLUS CONTROL prilagodite za posebna opravila čiščenja.

Oprema in funkcije

Fotografije so le simbolične. Videz in posebna pritrditev opreme na izdelek - z enako funkcionalnostjo - lahko odstopata od slikovnih predstavitev.TEHNIČNE PODROBNOSTI

Delovni pritisk (bar) 110
Teža (kg) 9
Največji pritisk (bar) 150
Najmanjši vodni pretok (l/h) 350
Največji vodni pretok(l/h) 450
Najviša temperatura dovodne vode (°C) 40
Dolžina cevi za visokotlačno čiščenje (m) 12 - 7
Moč (kW) 2,1
Nivo zvočne moči (dB (A)) 89
Nazivna napetost (V) 220 - 230
Ocene

0.0
0 ocen

STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.