SERVISNI SET 44
Servisni seti

SERVISNI SET 44

Novo

- za bencinske motorne kose STIHL FS 560 in FS 561

- standardni servisni deli za vzdrževanje za zasebne in profesionalne uporabnike

- z rednim vzdrževanjem podaljšujete življenjsko dobo vaše naprave

- vsebuje papirni zračni filter, svečko in filter za gorivo

- dele enostavno zamenjate s kombiniranim ključem, priloženim pri vaši napravi

- filter goriva enostavno zamenjate s priloženo kartonasto kljuko

12,00 €
Izdelek
Ta izdelek je na voljo le pri naših pooblaščenih trgovcih
Poišči trgovca

SERVISNI SET za bencinske motorne kose STIHL FS 560 in FS 561: DALJŠE ŽIVLJENJE JE ZAHVALA ZA PROAKTIVNO IN REDNO VZDRŽEVANJE


S servisnim setom za različne bencinske motorne naprave STIHL lahko sami izvedete enostavna vzdrževalna dela na vaši napravi. To proaktivno in redno standardno vzdrževanje, kot je zamenjava filtrov za zrak in gorivo ter svečke, poveča življenjsko dobo vaše naprave. Na ta način sami pomagate zagotoviti, da so deli stroja zaščiteni pred umazanijo in poškodbami ter da motor vaše naprave vedno deluje zanesljivo in z optimalno zmogljivostjo.


Servisni set za bencinske motorne kose STIHL FS 560 in FS 561 vključuje naslednje komponente za standardno vzdrževanje:


  • papirni zračni filter
  • vžigalna svečka
  • filter za gorivo


Papirni filter STIHL ponuja dobro kakovost filtriranja v različnih delovnih pogojih. Papirni filter STIHL ima poseben premaz in je odporen na umazanijo. To zanesljivo ščiti motor motorne kose pred vdorom abrazivnega prahuZmogljivost se ohrani, poraba je nizka in motor vedno zlahka zaženete.


Da bi ohranili delovanje, je priporočljivo tudi redno zamenjati svečko. To je osnova za čisto izgorevanje v motorju. Filter za gorivo ohranja gorivo brez tujih delcev, preden vstopi v motor. Na ta način ščiti motor in zagotavlja izboljšano življenjsko dobo. Za zanesljivo delovanje ga je treba tudi redno zamenjati.


Za zamenjavo zračnega filtra in vžigalne svečke je najbolje uporabiti praktični kombinirani ključ, ki ste ga dobili z motorno koso STIHL. Kartonska kljuka je vgrajena v embalažo samega servisnega seta. To vam omogoča enostavno odstranitev in zamenjavo filtra za gorivo. Ne potrebujete dodatnega orodja.STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.