SERVISNI SET 37
Oprema pihalnikov in sesalnikov z drobilnikom

SERVISNI SET 37

Od 18.11. do 29.11.2021 v našem skladišču poteka inventura programa STIHL. Nakup v naši spletni trgovini tako ni mogoč. Za nakup se prosimo obrnite na enega od naših pooblaščenih trgovcev STIHL. Hvala za razumevanje, Unicommerce d.o.o.
Novo

- za bencinski pihalnik STIHL BG 86 in sesalnik z drobilnikom STIHL SH 86 od leta 2013 naprej

- standardni servisni deli za vzdrževanje za zasebne in profesionalne uporabnike

- z rednim vzdrževanjem podaljšujete življenjsko dobo vaše naprave

- vsebuje zračni filter HD2, svečko in filter za gorivo

- dele enostavno zamenjate s kombiniranim ključem, priloženim pri vaši napravi

- filter goriva enostavno zamenjate s priloženo kartonasto kljuko

12,00 €
Izdelek
Ta izdelek je na voljo le pri naših pooblaščenih trgovcih
Poišči trgovca

SERVISNI SET za bencinski pihalnik BG 86 in bencinski sesalnik z drobilnikom SH 86: DALJŠE ŽIVLJENJE JE ZAHVALA ZA PROAKTIVNO IN REDNO VZDRŽEVANJE


S servisnim setom za bencinski pihalnik in bencinski sesalnik z drobilnikom STIHL lahko sami izvedete enostavna vzdrževalna dela na vaši napravi. To proaktivno in redno standardno vzdrževanje, kot je zamenjava filtrov za zrak in gorivo ter svečke, poveča življenjsko dobo vaše naprave. Na ta način sami pomagate zagotoviti, da so deli stroja zaščiteni pred umazanijo in poškodbami ter da motor vaše naprave vedno deluje zanesljivo in z optimalno zmogljivostjo.


Servisni set za BG 86 in SH 86 vključuje naslednje komponente za standardno vzdrževanje:


  • zračni filter HD2
  • vžigalna svečka
  • filter za gorivo


Filter STIHL HD2 ponuja dobro kakovost filtriranja v različnih delovnih pogojih. Fine pore filtra ujamejo še tako majhne delce umazanije. To zanesljivo ščiti motor naprave pred vdorom abrazivnega prahu. Zmogljivost se ohrani, poraba je nizka in motor vedno zlahka zaženete.


Da bi ohranili delovanje, je priporočljivo tudi redno zamenjati svečko. To je osnova za čisto izgorevanje v motorju. Filter za gorivo ohranja gorivo brez tujih delcev, preden vstopi v motor. Na ta način ščiti motor in zagotavlja izboljšano življenjsko dobo. Za zanesljivo delovanje ga je treba tudi redno zamenjati.


Za zamenjavo zračnega filtra in vžigalne svečke je najbolje uporabiti praktični kombinirani ključ, ki ste ga dobili z vašo napravo STIHL. Kartonska kljuka je vgrajena v embalažo samega servisnega seta. To vam omogoča enostavno odstranitev in zamenjavo filtra za gorivo. Ne potrebujete dodatnega orodja.STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.