SERVISNI SET 12
Servisni seti

SERVISNI SET 12

Novo

- za bencinske motorne žage STIHL MS 362 (od 2018) in MS 400 C

- za ustreznost servisnega seta preverite številko motorja vaše naprave

- standardni servisni deli za vzdrževanje za zasebne in profesionalne uporabnike

- z rednim vzdrževanjem podaljšujete življenjsko dobo vaše naprave

- vsebuje zračni filter HD2, svečko in filter za gorivo

- dele enostavno zamenjate s kombiniranim ključem, priloženim pri vaši napravi

- filter goriva enostavno zamenjate s priloženo kartonasto kljuko

13,00 €
Izdelek
Ta izdelek je na voljo le pri naših pooblaščenih trgovcih
Poišči trgovca

SERVISNI SET za bencinske motorne žage MS 362 (od 2018) in MS 400 C: DALJŠE ŽIVLJENJE JE ZAHVALA ZA PROAKTIVNO IN REDNO VZDRŽEVANJE


S servisnim setom za bencinske motorne žage STIHL lahko sami izvedete enostavna vzdrževalna dela na vaši motorni žagi. To proaktivno in redno standardno vzdrževanje, kot je zamenjava filtrov za zrak in gorivo ter svečke, poveča življenjsko dobo vaše motorne žage. Na ta način sami pomagate zagotoviti, da so deli stroja zaščiteni pred umazanijo in poškodbami ter da motor vaše motorne žage vedno deluje zanesljivo in z optimalno zmogljivostjo.


Servisni set za MS 362 (številka stroja > 183717483) in MS 400 C vključuje naslednje komponente za standardno vzdrževanje:


  • zračni filter HD2
  • vžigalna svečka
  • filter za gorivo


Filter STIHL HD2 ponuja dobro kakovost filtriranja v različnih delovnih pogojih. Fine pore filtra ujamejo še tako majhne delce umazanije. To zanesljivo ščiti motor motorne žage pred vdorom abrazivnega prahu. Zmogljivost se ohrani, poraba je nizka in motor vedno zlahka zaženete.


Da bi ohranili delovanje, je priporočljivo tudi redno zamenjati svečko. To je osnova za čisto izgorevanje v motorju. Filter za gorivo ohranja gorivo brez tujih delcev, preden vstopi v motor. Na ta način ščiti motor in zagotavlja izboljšano življenjsko dobo. Za zanesljivo delovanje ga je treba tudi redno zamenjati.


Za zamenjavo zračnega filtra in vžigalne svečke je najbolje uporabiti praktični kombinirani ključ, ki ste ga dobili z motorno žago STIHL. Kartonska kljuka je vgrajena v embalažo samega servisnega seta. To vam omogoča enostavno odstranitev in zamenjavo filtra za gorivo. Ne potrebujete dodatnega orodja.STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.