SERVISNI SET 32
Oprema brusilno - rezalnih strojev

SERVISNI SET 32

Od 18.11. do 29.11.2021 v našem skladišču poteka inventura programa STIHL. Nakup v naši spletni trgovini tako ni mogoč. Za nakup se prosimo obrnite na enega od naših pooblaščenih trgovcev STIHL. Hvala za razumevanje, Unicommerce d.o.o.
Novo

- za brusilno-rezalne stroje TS 700 in TS 800

- standardni servisni deli za vzdrževanje za zasebne in profesionalne uporabnike

- z rednim vzdrževanjem podaljšujete življenjsko dobo vaše naprave

- vsebuje predfilter, zračni filter iz papirja, svečko in filter za gorivo

- dele enostavno zamenjate s kombiniranim ključem, priloženim pri vaši napravi

- filter goriva enostavno zamenjate s priloženo kartonasto kljuko

23,00 €
Izdelek
Ta izdelek je na voljo le pri naših pooblaščenih trgovcih
Poišči trgovca

SERVISNI SET za brusilno-rezalne stroje STIHL TS 700 in TS 800: DALJŠE ŽIVLJENJE JE ZAHVALA ZA PROAKTIVNO IN REDNO VZDRŽEVANJE


S servisnim setom za brusilno-rezalne stroje STIHL lahko sami izvedete enostavna vzdrževalna dela na vašem brusilno-rezalnem stroju. To proaktivno in redno standardno vzdrževanje, kot je zamenjava filtrov za zrak in gorivo ter svečke, poveča življenjsko dobo vašega stroja. Na ta način sami pomagate zagotoviti, da so deli stroja zaščiteni pred umazanijo in poškodbami ter da motor vašega brusilno-rezalnega stroja vedno deluje zanesljivo in z optimalno zmogljivostjo.


Servisni set za TS 700 in TS 800 vključuje naslednje komponente za standardno vzdrževanje:


  • predfilter
  • papirni zračni filter
  • vžigalna svečka
  • filter za gorivo


Papirni filter STIHL ponuja dobro kakovost filtriranja v različnih delovnih pogojih. Papirni filter STIHL ima poseben premaz in je odporen na umazanijo. To zanesljivo ščiti motor vaše naprave pred vdorom abrazivnega prahuZmogljivost se ohrani, poraba je nizka in motor vedno zlahka zaženete.

Da bi ohranili delovanje, je priporočljivo tudi redno zamenjati svečko. To je osnova za čisto izgorevanje v motorju. Filter za gorivo ohranja gorivo brez tujih delcev, preden vstopi v motor. Na ta način ščiti motor in zagotavlja izboljšano življenjsko dobo. Za zanesljivo delovanje ga je treba tudi redno zamenjati.


Za zamenjavo zračnega filtra in vžigalne svečke je najbolje uporabiti praktični kombinirani ključ, ki ste ga dobili z vašo napravo STIHL. Kartonska kljuka je vgrajena v embalažo samega servisnega seta. To vam omogoča enostavno odstranitev in zamenjavo filtra za gorivo. Ne potrebujete dodatnega orodja.STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.