ADA 1000
Oprema akumulatorskih naprav

ADA 1000

Novo

- za uporabo do 2 baterij iz sistema AP

- samodejni preklop med baterijama

- primeren za uporabo s puhalnikom BGA 300 ali kosilnico RMA 765 V

299,00 € Z nakupom tega izdelka prejmete brezplačno poštnino!
Že od 27,98€
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Izdelek
Razpoložljivost
Na voljo
NAČINI DOBAVE
Načini dostave
Ta izdelek lahko naročite in vam ga po pošti dostavimo domov ali ga prevzamete pri enem od naših specializiranih prodajalcev STIHL.
Med postopkom naročanja vam bo samodejno dodeljen specializirani prodajalec STIHL za nasvete, navodila in servis. Lahko pa si ga izberete tudi sami.
Prosimo vas, da preverite odpiralni čas izbranega specializiranega prodajalca STIHL. Hkrati vam priporočamo, da se pred prevzemom naročila na prodajalca obrnete po telefonu.
Dostava : na želeni naslov v 5 delovnih dneh
Plačilo : s kreditno kartico, PayPalom, na obroke preko LeanPay, s splošno položnico ali s plačilom po povzetju
Vse cene vključujejo 22% DDV.
Ta izdelek je prav tako na voljo pri vašem lokalnem pooblaščenem trgovcu STIHL.
Poišči trgovca

DVOJNI AKUMULATORSKI ADAPTER STIHL ADA 1000: ZA UPORABO DO 2 AP BATERIJ ZA PROFESIONALNO PIHANJE LISTJA ALI KOŠNJO TRAVE

Z adapterjem z dvojno baterijsko režo STIHL ADA 1000 lahko eno za drugo uporabljate 2 bateriji iz sistema STIHL AP pri profesionalnem vzdrževanju vrta in okolice, ko uporabljate akumulatorski puhalnik listja STIHL BGA 300 ali akumulatorsko kosilnico STIHL RMA 765 V. S samodejnim preklopom na drugo baterijo takoj, ko se prva izprazni, lahko učinkovito in brez večjih prekinitev delate z vašim orodjem STIHL tudi pri daljši uporabi.


V povezavi z nahrbtnim prenosnim akumulatorskim puhalnikom listja STIHL BGA 300 lahko uporabite 1,9 kg adapter za dvojno baterijsko režo samo z eno baterijo, s čimer prihranite do 2 kg teže, odvisno od uporabljene baterije.


Opomba: Adapter z dvojno režo za baterije ADA 1000 je certificiran za zaščito IPX4.


Opomba: STIHL ADA 1000 je združljiv z akumulatorskim puhalnikom listja BGA 300 (od serijske številke 448076854) in z akumulatorsko kosilnico RMA 765 V.


Opomba: Uporaba adapterja z dvojno režo za baterije STIHL ADA 1000 ni dovoljena v povezavi z akumulatorskimi škarjami za živo mejo (HSA), akumulatorskimi motornimi žagami (MSA), akumulatorskimi motornimi rezalniki (TSA) in nosilnim sistemom STIHL AR L.


Opomba: akumulatorske baterije niso vključeneOcene

0.0
0 ocen

STORITVE IN NASVETI

NAVODILA ZA UPORABO

Tu boste našli ustrezna navodila za uporabo naših izdelkov.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja? Tu so pravi odgovori na najpogostejša vprašanja.