Preprosto. Čisto. STIHL.

Za tiste, ki iščete močan in učinkovit način čiščenja, so visokotlačni čistilniki STIHL idealna izbira. Zasnovani so tako, da vam omogočajo hitro in učinkovito čiščenje vseh površin, od tal do sten in vsega vmes. Tukaj je pet najboljših načinov, kako kar najbolje uporabiti visokotlačni čistilnik:

✔ Čiščenje umazanije s terase in tlakovcev
✔ Čiščenje avtomobilov, koles in motorjev
✔ Čiščenje vrtne kosilnice, traktorja in ostalih naprav za vrt
✔ Čiščenje terase in vrtnega pohištva
✔ Čiščenje fasade

Visokotlačni čistilniki STIHL so izdelani iz visoko kakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje. Poleg tega so zasnovani za enostavno uporabo, zato jih lahko uporabljajo tudi tisti, ki nimajo izkušenj s čiščenjem.

VEČ O VISOKOTLAČNIH ČISTILNIKIH

Vsi naši čistilniki so opremljeni s sodobno tehnologijo, ki zagotavlja visok tlak vode, da se učinkovito odstranijo trdovratni madeži in druga umazanija. Poleg tega so čistilniki STIHL izjemno učinkoviti pri porabi vode, kar pomeni, da so okolju prijazni in vam lahko prihranijo veliko denarja na dolgi rok.

Ne glede na to, ali iščete čistilnik za domačo uporabo ali za uporabo v industriji, boste našli pravi čistilnik za vaše potrebe na naši spletni strani. Oglejte si našo ponudbo in si zagotovite učinkovit in zanesljiv način čiščenja s čistilniki STIHL!

VISOKOTLAČNI ČISTILNIKI ZA ZASEBNE UPORABNIKE

Visokotlačni čistilniki STIHL so idealna rešitev za zasebne uporabnike, ki želijo učinkovito očistiti svoje domove, garaže, terase, avtomobile in druge površine. Čistilniki STIHL so izdelani iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje.

Za zasebne uporabnike imamo na voljo širok izbor visokotlačnih čistilnikov STIHL, ki se razlikujejo glede na moč motorja, delovni tlak vode in druge tehnične specifikacije. Zato lahko izberete čistilnik, ki ustreza vašim specifičnim potrebam in zahtevam.

Visokotlačni čistilniki STIHL so zasnovani za enostavno uporabo, zato jih lahko uporabljajo tudi tisti, ki nimajo izkušenj s čiščenjem. Za uporabo čistilnika potrebujete samo vodo in električni vir energije. Čistilnik je opremljen z različnimi nastavki, ki omogočajo čiščenje različnih površin, kot so tla, stene, fasade, avtomobili in drugo.

Visok tlak vode, ki ga ustvarijo čistilniki STIHL, zagotavlja učinkovito odstranjevanje umazanije, maščob in drugih nečistoč. Pri tem pa so čistilniki izjemno učinkoviti pri porabi vode, kar pomeni, da so okolju prijazni in prihranijo denar na dolgi rok.

Čistilnike STIHL lahko enostavno premikate po različnih delih vašega doma ali vrta. Poleg tega so visokotlačni čistilniki STIHL preprosti za shranjevanje, saj zavzamejo zelo malo prostora. Če iščete učinkovit način za čiščenje vašega doma ali okolice, so visokotlačni čistilniki STIHL prava izbira za vas. Oglejte si našo ponudbo in izberite čistilnik, ki ustreza vašim potrebam!

Slika RE 80 X
RE 80 X VISOKOTLAČNI ČISTILCI
Kompakten in prenosen visokotlačni čistilnik
Na voljo
141,00 €
 • Delovni pritisk (bar)
  10-90
 • Najmanjši vodni pretok (l/h)
  330
 • Največji vodni pretok (l/h)
  430
 • Teža (kg)
  7
Slika RE 90
RE 90 VISOKOTLAČNI ČISTILCI
Temeljito čiščenje z vrtljivo šobo in nastavljivo ravno šobo
Na voljo
185,00 €
 • Delovni pritisk (bar)
  10-100
 • Največji pritisk (bar)
  120
 • Najmanjši vodni pretok (l/h)
  350
 • Teža (kg)
  9,8
Slika RE 100
RE 100 VISOKOTLAČNI ČISTILCI
Za čiščenje poti, stopnic ali terase
Ni na zalogi
274,00 €
 • Delovni pritisk (bar)
  10-100
 • Največji pritisk (bar)
  120
 • Najmanjši vodni pretok (l/h)
  380
 • Teža (kg)
  16,5
Slika RE 110
RE 110 VISOKOTLAČNI ČISTILCI
Prijetno delo zahvaljujoč dolgi visokotlačni cevi
Na voljo
330,00 €
 • Delovni pritisk (bar)
  10-110
 • Največji pritisk (bar)
  120
 • Najmanjši vodni pretok (l/h)
  380
 • Teža (kg)
  17,6
Slika RE 120
RE 120 VISOKOTLAČNI ČISTILCI
Zmogljiv visokotlačni čistilec za zasebne uporabnike
Ni na zalogi
460,00 €
 • Delovni pritisk (bar)
  10-125
 • Največji pritisk (bar)
  140
 • Najmanjši vodni pretok (l/h)
  400
 • Teža (kg)
  20,0
Slika RE 130 PLUS
RE 130 PLUS VISOKOTLAČNI ČISTILCI
Kolut cevi na ohišju za enostavno shranjevanje
Na voljo
567,00 €
 • Delovni pritisk (bar)
  10-135
 • Največji pritisk (bar)
  150
 • Najmanjši vodni pretok (l/h)
  420
 • Teža (kg)
  21,2

VISOKOTLAČNI ČISTILNIKI ZA PROFESIONALNE UPORABNIKE

Visokotlačni čistilniki STIHL so zanesljiva izbira tudi za profesionalne uporabnike, ki potrebujejo visoko zmogljive čistilnike za čiščenje različnih površin in naprav. Naši čistilniki so primerni za čiščenje različnih površin, kot so avtomobilski deli, industrijski objekti, gradbišča, transportna vozila, trgovski objekti in drugo. Visokotlačni čistilniki STIHL za profesionalne uporabnike so enostavni za uporabo in imajo različne nastavitve tlaka, ki vam omogočajo prilagajanje čiščenja glede na vaše potrebe.

Visokotlačni čistilniki STIHL za profesionalne uporabnike so izdelani iz vrhunskih materialov in opremljeni s kakovostnimi motorji, ki zagotavljajo zanesljivo in učinkovito delovanje tudi ob redni uporabi. Visokotlačni čistilniki STIHL so izjemno zmogljivi in učinkoviti pri porabi vode, kar pomeni, da so okolju prijazni in prihranijo denar na dolgi rok. Poleg tega so naši čistilniki tudi izjemno prenosljivi, zato jih lahko enostavno premikate po različnih delih vašega delovnega mesta.

V podjetju STIHL si prizadevamo za izdelavo visokotlačnih čistilnikov, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost, zanesljivost in učinkovitost. Vsi naši čistilniki so izdelani s poudarkom na varnosti in udobju uporabe ter imajo dolgo življenjsko dobo. Če potrebujete visoko zmogljiv visokotlačni čistilnik za vaše poslovne potrebe, je STIHL prava izbira za vas. Oglejte si našo ponudbo in izberite čistilnik, ki ustreza vašim potrebam!

Slika RE 150 PLUS
RE 150 PLUS VISOKOTLAČNI ČISTILCI
12-metrska z jeklom armirana visokotlačna cev
Na voljo
852,00 €
 • Delovni pritisk (bar)
  10-140
 • Največji pritisk (bar)
  180
 • Najmanjši vodni pretok (l/h)
  540
 • Teža (kg)
  31,0
Slika RE 170 PLUS
RE 170 PLUS VISOKOTLAČNI ČISTILCI
Zmogljiv visokotlačni čistilnik moči 150 barov
Na voljo
909,00 €
 • Delovni pritisk (bar)
  10-150
 • Največji pritisk (bar)
  180
 • Najmanjši vodni pretok (l/h)
  570
 • Teža (kg)
  31,0

PREVERITE ŠE STIHL PRIBOR ZA ČISITLNIKE STIHL ZA POSAMEZNE VRSTE ČIŠČENJA

Celotna ponudba opreme za visokotlačne čistilnike

OPREMA VISOKOTLAČNIH ČISTILNIKOV

MORDA VAS BO ZANIMALO

ČIŠČENJE VRTNEGA POHIŠTVA

Kako pogosto je potrebno čistiti vrtno pohištvo, katera čistilna sredstva so primerna za posamezne površine in kdaj je lahko pri tem uporabite visokotlačni čistilnik STIHL RE? Tukaj boste našli tudi nekaj nasvetov o individualni negi vašega lesenega, plastičnega ali kovinskega vrtnega pohištva!

VEČ O ČIŠČENJU VRTNEGA POHIŠTVA

ČIŠČENJE DVORIŠČA IN OKOLICE HIŠE

Preberite si nekaj nasvetov, kako učinkovito očistiti teraso, poti in fasado vaše hiše. Predvsem si preberite, zakaj je čiščenje odtočne cevi in ​​žlebov pomembno ter kako to enostavno naredite z visokotlačnim čistilnikom STIHL RE.

VEČ O ČIŠČENJU DVORIŠČA IN OKOLICE HIŠE

PRANJE VOZIL Z VISOKOTLAČNIM ČISTILNIKOM

Ne glede na to, ali ima vaše najljubše vozilo dve ali štiri kolesa, motor ali ne - preberite si naše nasvete, kako temeljito očistiti vozilo z visokotlačnim čistilcem STIHL RE.

VEČ O PRANJU VOZIL

OGLEJTE SI VIDEO

Želite kupiti novo napravo, pa še vedno niste prepričani, kateri model je pravi za vaše potrebe? V tem primeru vam svetujemo, da obiščete pooblaščenega prodajalca STIHL, ki vam nudi celovito podporo: od kompetentnega svetovanja, montaže in zagona do servisnega vzdrževanja.

Akcijske cene so izražene v EUR z vključenim DDV. Cena navedena ob akcijski ceni je najnižja cena, ki je veljala v obdobju zadnjih 30 dni od začetka akcije. Ostale izpostavljene cene, ki niso akcijske, so priporočene maloprodajne cene, izražene v EUR z vključenim DDV in temeljijo na aktualnem ceniku za leto 2023. Cene veljajo za nakupe preko spletne trgovine UNICOMMERCE d.o.o.

Akcija traja od 17.4.2023 do 31.5.2023 oziroma do odprodaje zalog.