Čas je za servis!

V zimskem času so vaše naprave varno shranjene v garaži, kjer čakajo na prvi vžig. A za njihovo dolgoletno brezhibno delovanje je zelo priporočjivo, da jih redno servisirate. Osnovni servis lahko s pomočjo servisnih setov opravite sami, vendar vam priporočamo, da enkrat letno servis vaše kosilnice, kose, motorne žage ali katerekoli druge naprave zaupate pooblaščenemu serviserju STIHL.

V naši ponudbi najdete servisne sete za motorne žage, motorne kose, kosilnice ter ostale naprave za košnjo, rezalnike za živo mejo, pihalnike…

Vse servisne sete v naši ponudbi najdete tukaj, pred servisom pa si oglejte video servis kosilnce STIHL ter brušenje verige in servis motorne žage, v katerih vam naš pooblaščeni serviser Miha predstavi redni vzdrževalni servis naprav v nekaj korakih.

Več nasvetov najdete na našem Youtube kanalu.

Kot rečeno vam predlagamo, da ne čakate do prvega vžiga vaše kosilnice, kose ali katerekoli druge naprave STIHL in serviserja obiščite še pred pričetkom nove sezone. Večina nas namreč čaka do zadnjega trenutka in se nato jezi ob pogledu na visoko in hitrorastočo travo, medtem ko vaša kosilnica čaka, da pride na vrsto.

Kratek pregled servisnih storitev, ki vam jih nudijo pooblaščeni serviserji STIHL:

VZDRŽEVANJE IN POPRAVILO

V kolikor vaša naprava STIHL potrebuje vzdrževanje ali popravilo, vam je na voljo pooblaščeni servis STIHL. Z rednim izobraževanjem za STIHL so naši pooblaščeni serviserji usposobljeni za strokovno vzdrževanje in popravila.

PROFESIONALNO BRUŠENJE

V kolikor je veriga vaše žage, rezalno orodje ali rezilo kosilnice topo, vam bodo pooblaščeni serviserji STIHL v svojih usposobljenih delavnicah izvedli profesionalno ostrenje.

ORIGINALNI REZERVNI DELI IN PRIBOR

Motorne naprave STIHL odlikuje največja zanesljivost tudi pri ekstremnih obremenitvah. V primeru najmanjše okvare pooblaščeni trgovci in serviserji STIHL ponujajo originalne rezervne dele STIHL, ki pomembno prispevajo k učinkovitosti, varnosti in življenjski dobi vaše motorne naprave STIHL.

KOMPETENTNO SVETOVANJE

Vsi naši pooblaščeni trgovci in serviserji se redno udeležujejo specializiranih šolanj STIHL in se tako stalno izobražujejo glede novih tehnologij in izdelkov, da vam je na prodajnih mestih zagotovljeno usposobljeno svetovanje in da so vaše naprave STIHL profesionalno popravljene in servisirane. Prav tako vas bo vaš specializirani trgovec podučil o pravilni in varni uporabi vaših naprav.

NAVODILA ZA UPORABO, MONTAŽO

Želimo si, da dolgo in z zadovoljstvom uporabljate vaše naprave STIHL. Zato vam bo vaš pooblaščeni trgovec STIHL, v kolikor to želite, katerokoli napravo STIHL pripravil za prvo uporabo in vas poučil o potrebnem vzdrževanju naprave. Poleg tega boste dobili koristne in praktične nasvete za varčno uporabo ter dolgo življenjsko dobo vaše naprave.

STROKOVNJAKI ZA ZAŠTITNA OBLAČILA

Tisti, ki opravljajo težka in zahtevna dela, morajo posebno pozornost nameniti najboljši možni osebni zaščiti. Dobro je, če se lahko zanesete na učinkovita in varna zaščitna oblačila. Ustrezna zaščitna oblačila za svoje delo najdete pri pooblaščenem prodajalcu STIHL - vašem strokovnjaku za zaščitno obleko, ki vas bo obvestil tudi o priporočeni zaščitni opremi in priboru.

Obiščite torej vam najbližjega pooblaščenega serviserja STIHL in si pripravite svoje naprave STIHL za novo sezono!

* Navedene cene su nezavezujoče priporočene maloprodajne cene v EUR, z vključenim DDV. Cene so oblikovane na osnovi cenika za leto 2023.