Skrivnost urejene okolice hiše

Jesensko odstranjevanje odpadlega listja, blata in umazanije je lahko dolgočasno delo. A vzdrževanje trate in vrta ne zahteva veliko časa in truda, če uporabljate kakovostne naprave, ki vam bodo olajšale vsa dela.

Prevzemite nadzor nad listjem

Odpadlo listje in veje je treba odstraniti, saj ustvarjajo spolzko površino na poteh in dovozih okoli hiše. Hkrati pa zaradi nakopičenega prahu in iztrebkov žuželk trava pod listjem ne dobi dovolj svetlobe in kisika ter je tako dovzetna za okužbe. Najlažje in najhitreje boste listje odstranili s puhalniki in sesalniki STIHL.

STIHL PUHALNIKI

SESALNIKI Z DROBILNIKOM

Sesalnik z drobilnikom zlahka zbira vrtne odpadke, kot so listje in vejice, v zbiralno vrečo. Hkrati gredo ti vrtni odpadki skozi integrirana rezalna orodja, ki jih takoj razrežejo. Nov akumulatorski sesalnik STIHL SHA 56 lahko iz sesalnika z drobilnikom v samo nekaj korakih, brez orodja, spremenite v puhalnik.

DODATNI PRIBOR ZA ŠE LAŽJE DELO

Umazanijo na vašem dvorišču, ki ni navlažena in sprijeta s podlago, lahko odstranite s strojem za pometanje STIHL z vrtljivo krtačo. Poti, parkirišča in dovoze boste s tem pomočnikom očistili šestkrat hitreje kot z navadno metlo.

VISOKOTLAČNI ČISTILCI STIHL

Visokotlačni čistilci STIHL so opremljeni s kakovostnimi pralnimi šobami, ki zlahka odstranijo morebitno umazanijo. Uporabljate jih lahko ne samo za pranje avtomobilov ali motorjev, temveč tudi za čiščenje ostalih površin – od vrtnih poti, ograj, teras, fasad do vrtnega pohištva.

Ručka s podešavanjem i prikazom tlaka

RE 100 PLUS CONTROL Z REGULACIJO IN PRIKAZOM TLAKA

S krmilno enoto z lastnim napajanjem in prikazom nivoja tlaka na LED zaslonu lahko nastavite želeni tlak neposredno na pištoli. Na ta način vam ni treba prekiniti dela, da prilagodite izhodni tlak naprave.

DODATNA OPREMA

KORISNI nasveti ZA vzdrževanje okolice in zelenice

ČIŠČENJE DVORIŠČA IN OKOLICE HIŠE

Preberite si nekaj nasvetov, kako učinkovito očistiti teraso, poti in fasado vaše hiše. Predvsem si preberite, zakaj je čiščenje odtočne cevi in ​​žlebov pomembno ter kako to enostavno naredite z visokotlačnim čistilnikom STIHL RE.

VEČ O ČIŠČENJU DVORIŠČA IN OKOLICE HIŠE

NEGA TRATE JESENI

Vaša trata bo brez težav prestala zimski čas. Vseeno bo pravilna nega trate poskrbela za to, da vas naslednjo sezono ne bodo presenetile manjše ali večje poškodbe.

VEČ O NEGI TRATE JESENI

Ali želite kupiti novo napravo, pa še vedno niste prepričani, kateri model je pravi za vaše potrebe? V tem primeru vam svetujemo, da obiščete pooblaščenega prodajalca STIHL, ki vam nudi celovito podporo: od kompetentnega svetovanja, montaže in zagona do servisnega vzdrževanja.

Vse navedene ceno so priporočene maloprodajne cene v EUR z vključenim DDV. Cene temeljijo na aktualnem ceniku za leto 2023 in veljajo za nakup v spletni trgovini podjetja Unicommerce d.o.o.