Številka 1 na svetu

10 razlogov za izbiro motorne žage STIHL:

1. STIHL je najbolj prodajana znamka motornih žag na bencinski pogon na svetu
2. Motorne žage STIHL so legendarne po svoji kakovosti, zmogljivosti in vrhunskih funkcijah
3. Več kot 95-letna tradicija
4. Sodobna tehnologija in proizvodnja po strogih standardih
5. Garancija vredna imena STIHL
6. Širok nabor modelov za vsako vrsto žaganja
7. Prodaja preko specializiranih trgovcev STIHL
8. Celovita servisna podpora na območju Slovenije
9. Originalni nadomestni deli in dodatna oprema
10. Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto

Raziščite vsako kategorijo in poiščite motorno žago, ki bo imela moč in lastnosti, ki jih potrebujete za opravljanje del in nalog, ki ste si jih zastavili.

Bencinske motorne žage STIHL so opremljene z zmogljivim, a hkrati posebej varčnim motorjem STIHL 2-MIX. Zahvaljujoč kombinaciji izjemnega navora in zmogljivosti rezanja ter visoke ravni delovnega udobja so z bencinskimi motornimi žagami na voljo vse možnosti - od lahkega starter modela do najmočnejše serijske motorne žage na svetu.

BENCINSKE MOTORNE ŽAGE ZA ZASEBNE UPORABNIKE

MOTORNE ŽAGE ZA KMETIJSTVO IN VRTNARSTVO

MOTORNE ŽAGE ZA GOZDNO GOSPODARSTVO

PRVA MOTORNA ŽAGA Z MAGNEZIJEVIM BATOM

Zmogljiva motorna žaga MS 400 C-M je prva motorna žaga na svetu z batom motorja iz magnezija. Zahvaljujoč celotni konstrukciji, usmerjeni v majhno maso naprave, je bilo doseženo zelo ugodno razmerje med močjo in maso pod 1,45 kg/kW.

AKUMULATORSKE MOTORNE ŽAGE

Akumulatorske motorne žage STIHL zagotavljajo moč, ki jo pričakujete od znamke STIHL, in so prava rešitev za vas, če želite mobilno, tiho žaganje brez emisij škodljivih plinov. Zahvaljujoč sodobnim 36-voltnim baterijam se lahko zanesete na močne motorje, tiho in zanesljivo delovanje pa uporabniku omogoča delo skoraj kadarkoli in kjer koli. Akumulatorske žage so na voljo v sistemu AK in AP.

ELEKTRIČNE MOTORNE ŽAGE

S tihimi električnimi motornimi žagami lahko opravljate groba dela, kot je rezanje drv, pa tudi natančno in umetniško obdelavo lesa. Zahvaljujoč pogonu brez emisije izpušnih plinov lahko z njimi delate tudi v zaprtih prostorih.

VERIGA STIHL RAPID HEXA 3/8“

✓ 10 % večja zmogljivost reza v primerjavi s STIHL Rapid Super
✓ Idealna za profesionalno gozdarstvo in sečnjo
✓ Veriga ostane dlje ostra
✓ Lažje, hitrejše in preprostejše ostrenje
✓ Daljša življenjska doba verige
✓ Inovativen dizajn

MORDA VAS BO ZANIMALO

NAJPOMEMBNEJŠE NALOGE ZA VZDRŽEVANJE MOTORNE ŽAGE

Da bi zagotovili, da motorna žaga vedno zagotavlja optimalne zmogljivosti rezanja in ima dolgo življenjsko dobo, jo je treba redno vzdrževati in skrbeti. Pokazali vam bomo, kaj morate upoštevati.

VZDRŽEVANJE MOTORNE ŽAGE

ZAGON MOTORNE ŽAGE STIHL

Preden zaženete motorno žago STIHL, morate upoštevati nekaj stvari. S pregledom različnih tehnik zagona motorne žage ni več ovir za vaše delo z njo.

ZAGON MOTORNE ŽAGE STIHL

ČIŠČENJE MOTORNE ŽAGE: NAVODILA

Tu ne boste našli le navodila za čiščenje motorne žage, temveč tudi katera čistilna sredstva pri tem potrebujete ter na kaj morate biti posebej pozorni ob čiščenju akumulatorske in bencinske motorne žage.

ČIŠČENJE MOTORNE ŽAGE

Zakaj zaupati motornim žagam STIHL?

Naši pooblaščeni prodajalci in servisno osebje so vam vedno pripravljeni dati dober nasvet o izbiri izdelka, pravilni uporabi in priporočeni zaščitni obleki. Če imate posebna vprašanja o motorni žagi, na primer, kateri meč in verigo kupiti ali kakšna je primerjava med dvema ali več modeli motornih žag, obiščite svojega pooblaščenega prodajalca STIHL za več informacij.

Poišči najbližjega pooblaščenega trgovca STIHL

Vse cene so navedene v EUR z vključenim DDV in temeljijo na veljavnem ceniku za leto 2024.