STIHL AI sistem

Akumulatorske naprave serije STIHL AI so zasnovane za delo na manjšem vrtu. Prepričale vas bodo s preprostim upravljanjem in majhno težo.

S SERIJO STIHL AI STE PRIPRAVLJENI NA VSAK IZZIV NA VRTU

Serija STIHL AI vam olajša delo na vrtu: vse naprave serije AI so priročne, se preprosto upravljajo in so zasnovane posebej za zahteve imetnikov manjših vrtov. Akumulatorske naprave serije AI imajo integrirano baterijo, ki se lahko polni prek stenske vtičnice. Serija STIHL AI obsega 3 naprave: akumulatorski rezalnik za živo mejo HSA 45, akumulatorski pihalnik BGA 45 in akumulatorsko koso FSA 45.AKUMULATORSKI REZALNIK ZA ŽIVO MEJO HSA 45


Priročen akumulatorski rezalnik za živo mejo HSA 45 je idealno orodje za obrezovanje živih mej okoli hiše. Z majhno težo, ki znaša samo 2,3 kg, boste brez težav poskrbeli za obrezovanje manjšega grmovja in manjših živih mej. Enostransko brušeni noži poskrbijo za natančno rezanje tankih vej. Pri tem je rezalnik zelo tih, zaradi integrirane baterije pa se preprosto in hitro napolni.


AKUMULATORSKA KOSA FSA 45


Akumulatorska kosa STIHL FSA 45 je zasnovana za trimanje in ureditev robov. Z integrirano litij-ionsko baterijo in težo zgolj 2,3 kg bo natančno urejanje robov in prehodov opravljeno z izjemno malo truda. Ob tem lahko rezanje robov izvajate navpično ali vodoravno. Tako boste lahko natančno uredili robove in prehode.


AKUMULATORSKI PIHALNIK BGA 45


Z zmogljivim, a mirnim delovanjem je akumulatorski pihalnik STIHL BGA 45 glavni pomočnik za čiščenje iz serije AI. Z njim boste povsem brez težav odstranili listje in nesnago z manjših površin. Po končanem delu s pihalnikom BGA 45 morate poskrbeti samo še za odstranjevanje listja. Pihalnik serije AI je zasnovan predvsem za delo na mirnejših lokacijah. Kljub zelo močnemu toku zraka pri delu ne proizvaja velikega hrupa. S svojimi 2 kg je preprosto vodljiv in primeren tudi za spontano uporabo.


SERIJA STIHL AI: PREDNOSTI

Delo na lastnem vrtu prinaša raznolike izzive – na primer, kako zagotoviti dolgotrajno delo na baterijski pogon. S serijo STIHL AI boste na ta izziv vedno pripravljeni. Serija namreč obsega lahke, udobne in prilagodljive akumulatorske naprave z dolgim časom delovanja. Z akumulatorsko močjo STIHL boste imeli vedno na razpolago potrebno moč.

POGLEJMO SI PODROBNO: DOSEGI Z BATERIJO SERIJE AI GLEDE NA PRIMER UPORABE.


NAPRAVA
ČAS UPORABE Z ENIM POLNJENJEM BATERIJE*
PRIMER UPORABE**
HSA 45 do 40 min Živa meja: do 80 m2 
BGA 45 do 10 min Površina: do 200 m2 
FSA 45

Robovi trate: do 20 min

Površina trate: do 12 min

Rob trate: do 250 m

Trata: do 50 m2

* Vrednosti so orientacijske in se lahko spremenijo glede na vrsto rezanega materiala.
** Navedeni časi uporabe z enim polnjenjem baterije in dosegi so orientacijski in se lahko spremenijo glede na vrsto uporabe in rezani material.


TESTIRAJTE ZDAJ SERIJO STIHL AI

Ali želite sami preizkusiti moč in prilagodljivost serije STIHL AI? To lahko storite! Vse naprave serije AI lahko preizkusite pri specializiranem trgovcu v svoji bližini.

POVZETEK: SERIJA STIHL AI

Serija STIHL AI obsega 3 naprave.
Vsaka od naprav serije STIHL AI vas bo prepričala s preprostim upravljanjem in izjemno močjo.
Serija STIHL AI je zasnovana predvsem za priložnostne uporabnike, ki delajo na manjših vrtovih.