STIHL vodič za božično obdarovanje

Iščete popolno darilo za vaše najdražje? V našem vodiču boste našli ideje za darila, ki bodo razveselila vsakega ljubitelja vrta in ostalih opravil na prostem, kot tudi tiste, ki so jim najljubši projekti "Naredi si sam". Od okolju prijaznih naprav do izdelkov za ljubitelje znamke STIHL. S pomočjo našega vodiča bo letošnje decembrsko praznično nakupovanje veliko lažje.

LJUBITELJI PROJEKTOV „NAREDI SI SAM“

Moto podjetja STIHL temelji na ideji – dati moč vsem, ki želijo opravljati različna opravila v naravi in ob njej, a tudi ustvariti nekaj z lastnimi rokami. Zato imamo na voljo veliko izbiro naprav in orodij, ki bodo ljubiteljem DIY projektov pomagali uspešno opraviti vsako nalogo.

MALI MOJSTRI

Otroške igrače STIHL, ki izgledajo in zvenijo kot prave naprave STIHL, bodo navdušile vsakega malega pomočnika.

LJUBITELJI VRTA IN ZELENICE

Od čudovite zelenice do lastne oaze miru. STIHL vam nudi vrsto naprav in orodij, zasnovanih tako, da vam zagotovijo moč in zmogljivost, ki jih potrebujete za lepo urejen vrt in zelenico.

OSEBE, KI JIH SKRBI ZA OKOLJE

Skrb za okolje je tudi naša skrb, zato imamo v asortimanu STIHL velik nabor ročnih orodij ter električnih in akumulatorskih naprav, ki so izredno učinkovite in hkrati okolju prijazne.

MANJŠA DARILA, KI PAŠEJO V BOŽIČNO NOGAVICO

Naprave STIHL je morda res nekoliko težje zaviti. Zato imamo tudi odlično linijo izdelkov, ki jih zlahka spravite v božično nogavico. Odkrijte izdelke STIHL, ki bodo navdušili vsakogar.

PROFESIONALCI

Če iščete popolno darilo za vašega profesionalnega uporabnika STIHL naprav, imamo prave izdelke za vas.

LJUBITELJI BLAGOVNE ZNAMKE STIHL

Pravi ljubitelji blagovne znamke STIHL imajo radi vse, kar nosi oznako STIHL. Ni boljšega načina, da jih razveselite kot z darili iz zbirke ljubiteljev STIHL.

Želite več idej? Obiščite našo spletno trgovino ali najbližjega pooblaščenega trgovca STIHL, kjer boste našli darilo za vsakogar.

STIHL inspiracija

SAMI IZDELAJTE STOJALO ZA DRVA OB KAMINU

Da ne boste hodili na mraz po drva, si sami izdelajte stojalo za drva ob kaminu in vanj zložite drva in trske za kurjavo. Z našimi slikovnimi in video navodili je postopek dela res enostaven.

NA ENOSTAVEN NAČIN IZDELAJTE STOJALO ZA DRVA

KAKO IZDELATI ADVENTNI VENČEK IZ VEJ?

Adventni venček ima že dolgo tradicijo in ustvarja razpoloženje za prihajajoči božični čas. Predstavljamo vam alternativo klasičnemu venčku iz vej iglavcev, kjer lahko s pomočjo naših navodil in malo spretnosti sami izdelate eleganten adventni venček iz vej.

ADVENTNI VENČEK IZ VEJ

IZDELAJTE ZVEZDE IZ LESA

Za te preproste lesene zvezde ne potrebujete več kot motorno žago. Razveselite sebe in svoje najdražje za božič in preprosto si sami izdelajte svojo dekoracijo za vhodna vrata, novoletno smrečico ali za na vrt.

IZDELAJTE ZVEZDE IZ LESA