Brezskrbno v jesen.

IZBERITE PRIMERNO MOTORNO ŽAGO ZA VAS

Naj gre za pripravo drv za kurjavo, obrezovanje drevja ali žaganje dreves – v naši ponudbi imamo ustrezno motorno žago za vas. Preverite našo ponudbo motornih žag po posameznih skupinah in poiščite žago, ki ustreza vaši nalogi.

MOTORNE ŽAGE ZA ZASEBNE UPORABNIKE

Motorne žage za zasebne uporabnike združujejo zanesljivo delovanje z veliko vrednostjo. Kot vse motorne žage STIHL jih odlikujejo dolgoletne izkušnje v razvoju in napredna tehnologija. Zavorni sistem verige STIHL Quickstop® je zasnovan tako, da ustavi verigo v delčku sekunde in se lahko aktivira z vztrajnostjo v primeru povratnega udarca. Motorne žage STIHL imajo veliko več funkcij, vključno s tehnologijo proti vibracijam za večje udobje. Hkrati pa so kljub nizki teži izredno zmogljive ter tako kos zadani nalogi.

Motorne ŽAGE ZA KMETIJSTVO IN VRTNARSTVO

Te visoko zmogljive motorne žage so zasnovane za vsakdanja opravila. Motorni žagi v tej kategoriji sta idealni za različne namene, vključno z žaganjem drv, nego dreves in rezanjem gradbenega lesa.

Motorne ŽAGE za GOZDNO gospodarstvo

Ko gre za podiranje, rezanje vej ali čiščenje zemlje, profesionalni gozdarji zaupajo podjetju STIHL. Naše profesionalne motorne žage odlikujejo zanesljivost, moč in zmogljivost, potrebne za reševanje najtežjih nalog.

MOTORNA ŽAGa Z BATOM IZ MAGNEZIJEVE ZLITINE

Močna profesionalna motorna žaga MS 400 C-M je prva motorna žaga na svetu z batom iz magnezijeve zlitine za odlično razmerje med težo in močjo pod 1,45 kg/kW ter visokim maksimalnim številom vrtljajev motorja.

Žaga je na voljo le pri pooblaščenih trgovcih STIHL.

ŠTEVILKA 1 NA SVETU.

Bencinske motorne žage STIHL so opremljene z zmogljivim, a hkrati posebej varčnim motorjem STIHL 2-MIX. Zahvaljujoč kombinaciji izjemnega navora in zmogljivosti rezanja ter visoke ravni delovnega udobja so vam z bencinskimi motornimi žagami na voljo vse možnosti - od lahkega starter modela do najmočnejše serijske motorne žage na svetu.

Servisni seti za MOTORNE ŽAGE STIHL

Servisni seti vsebujejo vse potrebne komponente za enostavno standardno vzdrževanje bencinskih naprav. Zračni filter, svečka in filter goriva so prilagojeni vaši napravi in jih je mogoče zamenjati v nekaj preprostih korakih.

Motorna olja in maziva

Motor vaše motorne žage deluje na mešanico bencina in motornega olja. Verigo žage je treba redno mazati z oljem za verige STIHL. Tudi za to vam v podjetju STIHL nudimo parvo podporo s širokim naborom motornih olj in maziv.

Jesen je najboljši letni čas za začetek prenove vašega vrta in okolice hiše. Zaradi nižjih temperatur in bolj vlažnega vremena je mila jesenska klima idealna za opravljanje del na vrtu in dvorišču, ki se bodo spomladi obrestovala.

MORDA VAS BO ZANIMALO

Praktični nasveti STIHL

ŽAGANJE DRV – POTEK

Žaganje drv je lahko zabavno in vam prihrani denar. Tu boste našli praktične nasvete za še lažje žaganje drv.

VEČ O ŽAGANJU DRV

ČIŠČENJE ŽLEBOV

Da bi zagotovili brezhibno delovanje strešnih žlebov, jih je treba redno čistiti. V našem prispevku boste izvedeli, na kaj morate biti pozorni.

VEČ O ČIŠČENJU ŽLEBOV

ODSTRANJEVANJE ALI PREDELAVA LISTJA: JESENSKA NEGA VRTA

Lepa stran jeseni: vrt je poln pisanih listov. Manj lepa stvar jeseni: vrt je poln pisanih listov. Kar se na prvi pogled zdi čudovito, se hitro spremeni v vlažne vrtne odpadke, ki jih je nato treba odstraniti.

VEČ O PRAVILNEM ODSTRANJEVANJU ODPADLEGA LISTJA

Vse navedene cene so priporočene maloprodajne cene v evrih z vključenim DDV. Cene temeljijo na veljavnem ceniku 2022.