ROBOTSKE KOSILNICE STIHL iMOW® – VAŠ PARTNER ZA BREZKRBNO VZDRŽEVANJE VAŠE ZELENICE

Dobrodošli v svet robotskih kosilnic STIHL iMOW®, kjer se udobje in učinkovitost združujeta v popolno rešitev za urejanje vašega vrta.

S tehnološko naprednimi funkcijami, zanesljivim delovanjem in enostavno uporabo, so naše robotske kosilnice pravi odgovor na vaše želje po popolnem in enostavnem vzdrževanju zelenice.

PRAVA IZBIRA ZA VSAKO ZELENICO

S široko ponudbo modelov robotskih kosilnic iMOW® bo vzdrževanje vaše trate popolnoma enostavno. Vsak model je zasnovan za doseg popolne košnje, glede na vrsto trate ali zahtevnost terena, kot so strme pobočja, ozki prehodi ali zapletene vrtne zasnove.

Z uporabo aplikacije MY iMOW® lahko preprosto prilagajate urnik košnje in določate delovno območje s fizičnimi ali navideznimi mejami. Po nastavitvi se sprostite in opazujte, kako robotska kosilnica iMOW® prevzame delo. Po končani košnji ali ko je treba napolniti baterijo, se kosilnica samodejno vrne na polnilno postajo.

Robotska kosilnica iMOW® bo delo opravila namesto vas, ne glede na vremenske razmere ali čas v dnevu.

ZAKAJ IZBRATI ROBOTSKO KOSILNICO iMOW?

NAPREDNA IN UPORABNIKU PRIJAZNA TEHNOLOGIJA

Nova generacija robotskih kosilnic STIHL iMOW je opremljena z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča natančno in učinkovito delovanje na vašem vrtu. S funkcijami, kot so GPS navigacija, senzorji za prepoznavanje ovir in samodejno prilagajanje hitrosti košnje glede na rast trave, bo vaša zelenica vedno urejena brez nepotrebnega truda.

Čas in način košnje vaše nove robotske kosilnice lahko upravljate z aplikacijo MY iMOW® preko vašega pametnega telefona ali računalnika. Z vključitvijo robotske kosilnice v sistem pametnega doma pa lahko uporabljate tudi glasovno upravljanje.

TRADICIJA IN ZANESLJIVOST BLAGOVNE ZNAMKE STIHL

Kot vodilna blagovna znamka v panogi, STIHL z več kot 95-letno tradicijo prinaša dolgoletno zgodovino zanesljivosti in kakovosti. Naše robotske kosilnice so izdelane po najvišjih standardih, kar zagotavlja brezhibno delovanje tudi v najzahtevnejših pogojih.

PREPROSTO NASTAVLJANJE IN UPORABA

Enostavno upravljanje je ključno pri vsaki napravi STIHL. Z intuitivnimi uporabniškimi vmesniki, enostavnimi nastavitvami in možnostjo nadzora preko pametnih naprav, boste lahko hitro in brez težav nastavili ter upravljali svojo robotsko kosilnico, ne da bi izgubljali nepotrebni čas.

PAMETNE FUNKCIJE

Nova generacija robotskih kosilnic iMOW® je opremljena s številnimi funkcijami, kot so GPS navigacija, senzorji za prepoznavanje ovir ter s tem možnost upravljanja košnje v različnih conah, povezljivost s pametnimi napravami in glasovno upravljanje, tako da boste imeli nad košnjo vaše trate popoln nadzor kjerkoli ste.

ROBOTSKE KOSILNICE iMOW® in iMOW® EVO

Posamezne modele novih robotskih kosilnic iMOW® in iMOW® EVO in njihove tehnične specifikacije si lahko ogledate na naši spletni strani, za dodatne informacije in nakup pa se prosimo obrnite na enega od naših pooblaščenih trgovcev STIHL.

iMOW®

Nova robotska kosilnica s sodobno oblikovno zasnovo v enem delovnem koraku kosi, seklja in gnoji. Za odličen učinek košnje in čist rez poskrbijo trije odmikajoči se noži, električna nastavitev višine košnje, hitrost vožnje, ki se prilagodi posamezni situaciji, in možnost vožnje do naklona 40 %. Intuitivni koncept upravljanja omogoča preprosto upravljanje z aplikacijo MY iMOW® prek omrežja WLAN ali povezave Bluetooth® ter nudi možnost vključitve robotske kosilnice v obstoječe sisteme pametnih domov, govorno predvajanje informacij in vizualno komunikacijo prek svetlobnih trakov LED spredaj in zadaj.

Za krajše aktivne čase med drugim poskrbijo velika širina košnje (28 cm), visoka hitrost vožnje (0,45 m/s) in učinkovito upravljanje polnjenja. Z aplikacijo MY iMOW® lahko ustvarite individualne načrte za košnjo in omejite košnjo na določena območja trate t. i. cone. Kosilnica nudi izjemno prilagodljivost in vam omogoča kar najboljši izkoristek prostega časa na vrtu. V kompletu: robotsko kosilnico iMOW®, polnilno postajo, 4 pritrdilne zatiče, 6 nadomestnih nožev, merilo iMOW® Ruler.

iMOW® EVO

Nova robotska kosilnica z atraktivno oblikovno zasnovo je opremljena z naprednejšimi funkcijami kot modeli iMOW® 5, 6 in 7. Aplikacija omogoča upravljanje prek omrežja od kjerkoli, dodatna matrica LED pa zagotavlja vizualen prikaz stanja in s tem bolj udobno in jasno upravljanje.

Za krajše aktivne čase robotske kosilnice in s tem za več prostega časa na vrtu poskrbi višja hitrost premikanja, ki znaša do 0,5 m/s. Robotska kosilnica iMOW® EVO lahko premaga naklon do 45 %, z opcijskim setom za nadgradnjo 10 iMOW® celo do 55 %.

V kompletu: robotska kosilnica iMOW® EVO, polnilna postaja, 4 pritrdilni zatiči, 6 nadomestnih nožev, merilo iMOW® Ruler.

Vse modele nove generacije robotskih kosilnic iMOW® in iMOW® EVO lahko preverite tukaj.

NAMESTITEV IN AKTIVACIJA ROBOTSKE KOSILNICE iMOW®

Ali niste prepričani, kateri model ROBOTSKE KOSILNICE iMOW® je primeren za vas? Predlagamo vam, da obiščete najbližjega pooblaščenega trgovca STIHL, ki vam bo z veseljem pomagal izbrati najprimernejši model robotske kosilnice za vašo zelenico.

Po izbiri najustreznejšega modela robotske kosilnice iMOW®, se lahko udobno namestite in sprostite. Vaš pooblaščeni trgovec STIHL namreč prevzame celotno delo pri montaži naprave – je vaš zanesljiv partner za profesionalno namestitev in vsa vprašanja v zvezi z robotskimi kosilnicami iMOW®.

Poleg same montaže pooblaščeni trgovci STIHL ponujajo tudi vrsto storitev za vašo robotsko kosilnico: vzdrževanje omejevalnih žic, posodobitve programske opreme, letne prilagoditve in nekateri tudi zimsko shranjevanje.

Vašo novo robotsko kosilnico iMOW® pa lahko za košnjo aktivirate tudi sami. Video navodila izdelavo načrta košnje, postavitev omejitvenih žic, namestitev polnilne postaje ter vse ostalo potrebno za instalacijo vaše nove robotske kosilnice iMOW® najdete na tej povezavi.

Zaključite torej z naporno ročno košnjo in skrbjo, ali vam bo uspelo pokositi travo še pred dežjem. Z robotskimi kosilnicami iMOW® lahko svoj čas in energijo usmerite v počitek in zabavo na vašem vrtu ob urejeni in negovani zelenici. Odkrijte prihodnost vzdrževanja zelenice z robotskimi kosilnicami iMOW® še danes.